Fotbal intern

Pleacă Dennis Man de la FCSB? Agentul jucătorului a făcut anunţul: “E dorit în Franţa şi Anglia!”

16.12.2018 | 12:01
Dennis Man se bucură după un gol înscris în FCSB - Botoşani. Pleacă atacantul de la vicecampioana României?

Dennis Man ar putea pleca de la FCSB în orice moment, toate acestea deoarece atacantul în vârstă de 20 de ani este dorit de echipe puternice din Franţa şi Anglia, susţine Anamaria Prodan, agentul jucătorului care se află sub contract cu echipa finanţată de Gigi Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că există discuţii şi că există şanse ca Dennis Man să se despartă de FCSB pentru suma corectă.

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Zenit St. Petersburg a oferit 13 milioane de euro pentru Dennis Man, dar Gigi Becali a refuzat să îl vândă la gruparea din Rusia. Mai mult, atacantul transferat de Gigi Becali de la UTA Arad este urmărit de echipe precum AS Roma, Anderlecht, Fenerbahce,  Tottenham şi Manchester United, iar Jose Mourinho chiar şi-a trimis omul de încredere să-l monitorizeze la meciurile “roş-albaştrilor”. 

Ce şanse sunt ca Dennis Man să plece de la FCSB

E dorit în Franţa, la super-super top echipă, sau în Anglia, la super-top echipă. Nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă, există contacte, există discuţii. Nu există echipă de top să nu şi-l dorească pe Man. Dar preţul e fabulos. Dacă era neamţ sau belgian, îl vindeai fără probleme pe banii ăştia. Man nu vede nimic în viaţa lui decât fotbal. E la fel ca Stanciu, îl interesează doar cariera“, a spus Anamaria Prodan pentru TV Digi Sport.

Dennis Man înscrie un gol de lângă Ovidiu Mihalache în meciul Poli Iaşi - FCSB
Dennis Man înscrie un gol de lângă Ovidiu Mihalache în meciul Poli Iaşi – FCSB

Gigi Becali le-a transmis celor interesaţi de transferul lui Dennis Man că nu renunţă la serviciile atacantului în vârstă de 20 de ani dacă nu primeşte 30 de milioane de euro, deşi latifundiarul din Pipera le-a plătit celor de la UTA Arad nu mai puţin de 350.000 de euro. Mai mult, Gigi Becali a decis să îi pună lui Dennis Man o clauză de reziliere în valoare de 100.000.000 de euro.

  • 2,7 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 80 de meciuri, 20 de goluri şi 12 pase decisive are Dennis Man pentru FCSB