Fotbal intern

Pleacă Devis Mangia de la Universitatea Craiova? Anunţul oficial

02.08.2018 | 20:07
Pleaca Devis Mangia de la Universitatea Craiova Anuntul oficial

Marcel Popescu, preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, a făcut un anunţ în legătură cu posibilitatea ca Devis Mangia să plece de la formaţia din Bănie. Oficialul oltenilor a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu FC Botoşani, vineri, 3 august, de la ora 21.00, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano.

Marcel Popescu susţine că nu se pune problema ca Devis Mangia să plece de la Universitatea Craiova în această vară, chiar dacă rezultatele echipei de la începutul sezonului nu sunt foarte bune. Astfel, antrenorul italian în vârstă de 44 de ani îşi va duce contractul la bun sfârşit.

Pleacă Devis Mangia de la Universitatea Craiova?

“Vreau să lămuresc şi să detensionez. În acest moment, speculaţiile legate de posibilitatea sau de existenţa a două tabere la U Craiova nu sunt fundamentate şi le demontez. Suntem o singură familie. Colegul meu Devis Mangia a fost, este şi va fi până la finalul contractului antrenorul echipei”, a declarat Marcel Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului Universitatea Craiova – FC Botoşani, vineri, 3 august, ora 21.00, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano.

Devis Mangia a ajuns la Universitatea Craiova în luna mai a anului 2017, iar în decembrie şi-a prelungit contractul cu gruparea din Bănie până în iunie 2021. În primul său sezon pe banca tehnică a oltenilor, antrenorul în vârstă de 44 de ani a reuşit să câştige Cupa României cu Universitatea Craiova. Oltenii au terminat sezonul 2017-2018 pe locul 3 în Liga 1 Betano.

Devis Mangia în meciul Craiova - Iaşi
Devis Mangia le dă indicaţii jucătorilor săi

Acum, însă, Universitatea Craiova a început foarte dezamăgitor sezonul. Oltenii lui Devis Mangia au fost învinşi de CFR Cluj, scor scor 0-1, pe stadionul “Ion Oblemenco”, şi au pierdut Supercupa României. Apoi, Universitatea Caiova a adunat un singur punct în primele două runde ale Ligii 1 Betano şi ocupă ultimul loc în clasament. Oltenii au remizat pe propriul teren cu CSM Poli Iaşi, scor 0-0, şi au fost învinşi pe de Sepsi OSK, scor 0-1, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, în etapa a 2-a.

Gigi Becali îl place pe Devis Mangia

Dacă ar pleca de la Universitatea Craiova, Devis Mangia nu ar avea probleme în a-şi găsi un nou angajament. Antrenorul italian este unul dintre favoriţii lui Meme Stoica, iar directorul sportiv al vicecampioanei României l-a propus la FCSB. Gigi Becali a avut şi el cuvinte de laudă la adresa lui Devis Mangia înaintea partidei CFR Cluj – Craiova, meci din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018.

Craiova o să joace pe bune cu CFR! Ei pot să piardă Europa dacă nu dau totul în campionat. Mangia îmi e atât de simpatic… Cu drag ascult declaraţiile lui, e un om de mare calitate şi de valoare. Îmi era antipatic, dar acum îmi e atât de simpatic. E om de valoare, are mentalitate de om cu caracter. Nu-l agream, dar acum mi-am schimbat total părerea de el. Nu vreau să spun nimic de Mangia, ştiam că o să fiu întrebat, dar nu spun nimic”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Universitatea Craiova – FC Botoşani, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemnenco, în etapa a 3-a din Liga 1. Partida va fi transmisă de Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV. Toate fazele vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: