Fotbal intern

Pleacă Dică? “Sunt apreciat de Becali. Nu primesc ordine, nu am făcut-o niciodată”

19.05.2018 | 13:28
Pleacă Dică?
Nicolae Dică are contract până pe 30 iunie cu FCSB
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu despre relaţia pe care a avut-o în acest sezon cu Gigi Becali şi despre posibilitatea să rămână antrenor şi pe viitor la FCSB.

“E un lucru bun pentru mine faptul că sunt apreciat de patron. Înseamnă că am făcut lucrurile bine. Fiind primul an ca antrenor principal, ar fi o performanță imensă să câștig titlul. Mai am contract până la 30 iunie, nu știu ce se va întâmpla după aceea. Nu primesc ordine, nu am făcut-o niciodată”, a explicat fostul decar la Stelei.

ADVERTISEMENT

Dică: “Primesc sfaturi de la toţi, nu doar de la Becali”

Antrenorul FCSB a explicat că deciziile sale nu sunt influenţate de Becali şi că opinia sa a contat în transferul lui Qaka la FCSB: “Primesc sfaturi de la toată lumea, nu doar de la patronul Becali. Am vorbit cu patronul, de exemplu, despre Qaka și despre alți jucători, am fost contactat.”

Dacă până acum câteva săptămâni Dică avea un obiectiv clar, “câştigi titlul sau pleci”, Gigi Becali a schimbat foaia şi a anunţat că antrenorul FCSB va rămâne la echipă şi dacă va rata titlul în Liga 1. Cel care a avut un cuvânt greu de cântărit în această ecuaţie este noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, cel care îl apreciază pe Dicanio.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri