Fotbal intern

Pleacă Diogo Salomao de la Dinamo? Ofertă ridicolă făcută de “câini”

03.10.2018 | 08:57
Pleaca Diogo Salomao de la Dinamo Oferta ridicola facuta de caini

Diogo Salomao va intra în pauza competiţională din iarnă în ultimele 6 luni de contract, iar FC Dinamo Bucureşti ar putea să-l piardă pe lusitanul în vârstă de 30 de ani. Înainte ca Gicu Grozav să semneze contractul cu formaţia din “Ştefan cel Mare”, oficialii din “Groapă” i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Diogo Salomao, dar portughezul n-a fost încântat.

Conform gsp, oficialii lui FC Dinamo Bucureşti i-au propus lui Diogo Salomao să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea pregătită de Claudiu Niculescu, dar lusitanul a refuzat propunerea “câinilor” şi nu este dispus să continue negocierile cu echipa finanţată de Ionuţ Negoiţă şi este de aşteptat ca acesta să se despartă de Dinamo Bucureşti, formaţie care i-a oferit o majorare salarială de 1.000 de euro pe lună.

Diogo Salomao poate pleca de la Dinamo în iarnă. Ce i-au propus “câinii”

În condiţiile în care Dan Nistor a primit 5.000 de euro în plus la noul contract cu Dinamo, portughezul se aştepta ca oficialii din “Ştefan cel Mare” să-l trateze la fel ca pe căpitanul “câinilor” şi să nu-i  ofere doar 1.000 de euro în plus. Diogo Salomao nu este primul jucător al lui Dinamo care nu doreşte să îşi prelungească înţelegerea. În aceeaşi situaţie au fost Harlem Gnohere, Antun Palic, Adam Nemec şi May Mahlangu. Primii trei au acceptat discuţiile cu trupa “câinilor”, dar ultimul nici nu a vrut să audă şi i-a forţat pe dinamovişti să-l vândă la Ludogoreţ Razgrad.

Salariu de 8.000 de euro pentru Diogo Salomao

Diogo Salomao încasează în acest moment un salariu lunar de 8.000 de euro şi este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Groapă.  În vârstă de 30 de ani, lusitanul a ajuns la FC Dinamo Bucureşti pe 1 iulie 2017 şi a evoluat în 49 de meciuri pentru echipa din “Ştefan cel Mare”, a dat 12 goluri şi a oferit 16 pase decisive. Pe parcursul carierei, Diogo Salomao a mai jucat pentru Sporting CP, RCD Mallorca şi Deportivo de la Coruna.

Tags: