Fotbal international

Pleacă Douglas Costa de la Juventus la Manchester United? Gestul care l-a dat de gol

09.02.2019 | 17:01
Pleaca Douglas Costa de la Juventus la Manchester United Gestul care la dat de gol

Mijlocașul Douglas Costa a intrat într-un con de umbră la Juventus Torino și ar putea pleca în vară Manchester United. Despre acest transfer a scris un site de sport din Anglia, iar internaționalul brazilian a făcut o greșeală copilărească și a fost imediat taxat.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris că Douglas Costa a apreciat cu o inimioară pe Twitter articolul apărut în publicația Sport Musing în care se scrie că Manchester United este interesată de achiziționarea sa. Deși a scos like-ul la puțin timp, eroarea brazilianului a apărut în presa internațională și scandalul pare să înceapă.

Douglas Costa în duel pentru balon cu Marcelo și Casemiro în timpul unui meci Real Madrid - Juventus din Liga Campionilor
Douglas Costa în duel pentru balon cu Marcelo și Casemiro în timpul unui meci Real Madrid – Juventus din Liga Campionilor

Douglas Costa ar putea pleca de la Juventus la Manchester United

Plecarea lui Douglas Costa de la Juventus la Manchester United nu ar fi o problemă pentru campioana Italiei, care încearcă să-și împrospăteze mijlocul terenulkui în sezonul viitor și are în vedere mai multe opțiuni. Nici antrenorul Massimiliano Allegri nu a avut cuvintefrumoase la adresa fotbalistului brazilian în conferința de presă înainte de meciul cu Sassuolo: ”Douglas Costa este un băiat ciudat. A început foarte bine sezonul, apoi a făcut tâmpenia de la meciul tur cu Sassuolo și a pierdut patru etape cu suspendarea, iar apoi s-a accidentat. A revenit, a avut o mică accidentare duminică, iar luni…”.

La începutul săptămânii, Douglas Costa a fost la un pas de tragedie, fiind implicat într-un accident rutier în care mașina sa a fost grav avariată. Scăpat nevătămat din incidentul produs luni la prânz, mijlocașul brazilian a lăsat totul baltă și a plecat la Paris pentru a fi prezent la petrecerea dată de conaționalul său Neymar, cu ocazia împlinirii a 27 de ani. Deșți se afla în ziua sa liberă, atitudinea jucătorului nu a fost pe placul conducătorilor de la Juventus și zvonurile despre plecarea sa de la ”Bătrâna Doamnă” pare a se înteți.