Pleacă Edi Iordănescu de la Astra? Reacţia lui Dani Coman

Eduard Popa   
in Stiri sportive
13/03/2018, 12:02
Pleacă Edi Iordănescu de la Astra? Reacţia lui Dani Coman

„Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 şi în Play-Off”, a spus Ioan Niculae după înfrângerea de la Craiova, scor 1-0. Aceste declaraţii l-ar fi deranjat pe antrenorul Astrei, care s-ar fi gândit la o demisie, susţin cei de la Digisport.ro. Informaţia a fost însă infirmată de Dani Coman.

„Sunt convins că nu i-a căzut bine declaraţia, dar Edi e un antrenor care acceptă discuţii, niciodată nu a făcut un pas înapoi. Probabil l-a deranjat ieşirea domnului Niculae. În acelaşi timp, îl ştim pe domnul Niculae, e un om care îşi doreşte să obţină maxim. Noi am făcut însă această echipă în care avem încredere şi sunt convins că vom face o treabă bună”, a spus preşedintele Astrei, la Pro X.

Coman: „Am obţinut rezultate peste aşteptări”

Dani Coman exclude în orice caz posibilitatea ca antrenorul să îşi dea demisia: „Edi Iordănescu mai are contract încă un an din vară. Este supărat pe rezultatul pe care l-am făcut la Craiova, pe jocul echipei, dar sub nicio formă nu a solicitat conducerii să încheie colaborarea. Aseară am avut o discuţie cu el să încercăm să obţinem cât mai mult din acest play-off”.

Preşedintele Astrei susţine că actuala echipă nu se poate compara cu cea care a câştigat campionatul în urmă cu doi ani, dar este mândru de munca pe care a depus-o în această vară alături de Iordănescu jr.: „Noi ne-am dori un loc de primele trei, dar trebuie să fim conştienţi că avem o echipă nouă, nu una cu şanse reale să se bată la titlu. Sunt convins că la vară cu câteva achiziţii bune ne vom putea bate la locurile fruntaşe. În era Şumudică erau Alibec, Budescu, Teixeira… Cred că am obţinut rezultate peste aşteptările multora. Stăteam cu Edi până la 3 4 dimineaţa, căutam jucători, vizionam meciuri, iar la 7 dimineaţa începea micul dejun. Dormeam câteva ore pe noapte, nu a fost deloc uşor. De aia este frustrant pentru noi. Plecând cu acest handicap am obţinut rezultate. Normal că ne dorim mai mult, dar în acest moment sunt realist şi nu ştiu dacă putem mai mult.”

Etapa viitoare Astra Giurgiu va juca în deplasare pe terenul celor de la CSM Iaşi. Partida va avea loc duminică, 18 martie, de la ora 18:00. 

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×