Fotbal intern

Pleacă Edi Iordănescu de la CFR Cluj? Oficialii campioanei au elucidat misterul: „A fost o discuție”

07.05.2021 | 21:47
Pleaca Edi Iordanescu de la CFR Cluj Oficialii campioanei au elucidat misterul A fost o discutie
ADVERTISEMENT

Deși echipa sa este aproape să obțină cel de-al patrulea titlu consecutiv, zvonurile apărute în spațiul public dau ca sigură plecarea lui Edward Iordănescu la finalul actualului sezon competițional. Chestionat pe marginea subiectului, Marius Bilașco a avut, însă, un mesaj cât se poate de clar.

Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva”, a subliniat șeful departamentului de scouting al CFR-ului, dând asigurări că afirmațiile făcute de antrenor în timpul discuției cu proprii jucători au fost scoase din context.

ADVERTISEMENT

Cu doar patru etape rămase din play-off-ul Ligii 1, campioana en-titre ocupă primul loc în clasament, la două puncte în spatele principalei contracandidate, FCSB, și opt în urma Universității Craiova, care s-a împiedicat inexplicabil la Sfântu Gheorghe, scor 0-2.

Oficialii campioanei au lămurit situația lui Edi Iordănescu

Nu a fost un anunţ de genul acesta, a fost o discuţie pe care au avut-o jucătorii cu antrenorii. Din ce mi-a spus Edi, a fost scos din context.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva şi nici el nu a vrut să spună aşa ceva”, a declarat Marius Bilașco pentru Telekom Sport.

Totul a pornit de la zvonurile conform cărora Edi Iordănescu le-ar fi reproșat jucătorilor lipsa de atitudine din ultimele meciuri și ar fi hotărât să o părăsească pe CFR Cluj la finalul sezonului, chiar dacă reușește să cucerească titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară.

OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept. 

ADVERTISEMENT

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă.

Aşa că mai bine plec eu, că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsură eu nu merg înainte”, le-ar fi transmis antrenorul imediat după derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT