Fotbal intern

Pleacă Edi Iordănescu de la Gaz Metan? Tentat cu un salariu uriaș. Reacția antrenorului: “O ofertă concretă!”

05.02.2019 | 14:16
Pleaca Edi Iordanescu de la Gaz Metan Tentat cu un salariu urias Reactia antrenorului O oferta concreta

Edi Iordănescu a primit o ofertă cu multe zerouri de la o echipă din zona Golfului și ar putea pleca de la Gaz Metan Mediaș în această iarnă, anunță Prosport. Deși a ajuns pe banca tehnică a echipei din Mediaș în această iarnă, antrenorul român are șanse mari să schimbe echipa în următoarea perioadă.


UPDATE, ora 14.10. Edi Iordănescu a vorbit pentru FANATIK.RO despre posibilitatea de a pleca de la Gaz Metan Mediaș. “Eu sunt la Mediaș și rămân la Mediaș. A existat o ofertă concretă, dar eu am venit să construiesc o echipă adevărată aici cu care suporterii medieșeni să fie mândrii. Pentru asta îmi trebuie timp și consecvență”, a spus Edi Iordănescu pentru site-ul nostru.


Conform sursei citate mai sus, Edi Iordănescu a primit o ofertă de a antrena un club din zona Golfului, iar salariul pe care i-l oferă este unul foarte mare, iar Gaz Metan Mediaș nu poate concura. Antrenorului român în vârstă de 40 de ani i s-a propus un contract pe două sezoane, iar salariul inițial este de 500.000 de dolari în primul an, urmând să crească la 700.000 de dolari în al doilea sezon.

În ce condiții poate pleca Edi Iordănescu de la Gaz Metan

Plecarea lui Edi Iordănescu de la Gaz Metan ține foarte mult și de acceptul pe care antrenorul român trebuie să îl primească de la oficialii grupării din Mediaș. În contractul semnat de antrenorul român cu clubul care se bate pentru play-off există o clauză importantă în care reziliera se face unilateral.

Edi Iordănescu la meciul Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu

Edi Iordănescu a stat pe banca tehnică a celor de la Gaz Metan într-un singur meci oficial, cel cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, de la Mediaș. Pe parcursul carierei, antrenorul în vârstă de 40 de ani a pregătit echipe precum CFR Cluj, Astra Giurgiu, ȚSKA Sofia, Pandurii Târgu Joi, FCM Târgu Mureș. Mai mult, acesta a fost secund la FCSB și la FC Vaslui.

Edi Iordănescu a ajuns la Gaz Metan Mediaș în luna ianuarie a anului 2019, după ce l-a înlocuit pe Mihai Teja, cel care a ales să semneze cu FCSB. Înainte să ajungă la un acord cu Gaz Metan, Edi Iordănescu a stat pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj în trei meciuri și a câștigat un trofeu cu gruparea din Gruia (Supercupa României, sezonul 2018 – 2019).