Fotbal intern

Pleacă Flavius Stoican de la Iaşi? “Jucătorii decid asta!” Ce probleme sunt în Copou

11.09.2018 | 19:38
Pleaca Flavius Stoican de la Iasi Jucatorii decid asta Ce probleme sunt in Copou

Flavius Stoican a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la CSM Poli Iaşi, iar antrenorul grupării din Copou a dezvăluit că jucătorii săi vor decide dacă ar trebui să se despartă de formaţia din Moldova. Mai mult, Flavius Stoican a dezvăluit ce probleme sunt la CSM Poli Iaşi.

Flavius Stoican a comentat şi în legătură cu o trecere la Gaz Metan Mediaş şi susţine că nu a discutat cu niciun oficial al formaţiei din Mediaş şi că se gândeşte în continuare la ceea ce are de făcut la CSM Poli Iaşi.

Pleacă Flavius Stoican de la Iaşi? Anunţul antrenorului

„Niciodată nu am vorbit cu cei de la Gaz Metan Mediaş, nu s-a pus problema să plec la această echipă. Este exclus acest lucru, niciodată nu am avut intenţia de a merge la Mediaş sau la altă formaţie. Gândul meu este la Poli Iaşi şi va fi şi de acum încolo, doar că trebuie să mergem pe linia aceasta. Nu sunt omul care să ţin de scaun atâta timp cât nu sunt dorit. Omul sfinţeşte locul şi asta vreau să fac eu la Iaşi. Dar antrenorul depinde de oameni, depinde de conducere, de jucători. Sunt omul care încerc să fac un grup aici. Vreau să fim o familie la Iaşi. Jucătorii să fie respectaţi, staff-ul să fie respectat, iar noi, la rândul nostru, să respectăm conducerea clubului. Aşa este normal într-un club. Nu am vorbit niciodată despre vreo ofertă de la un club. Voi pleca de aici doar atunci când nu voi mai putea respira”, a spus Flavius Stoican în timpul emisiunii “Contraatac”.

Ce probleme are CSM Poli Iaşi

Citeşte şi:

Flavius Stoican a explicat ce le-a transmis jucătorilor săi după meciul pierdut cu Dunărea Călăraşi.„După meciul pierdut la Călăraşi am avut o discuţie cu jucătorii în vestiar şi am încercat să-i trezesc, pentru că a fost un meci dezamăgitor. Le-am spus doar că nu putem continua astfel. Că nu vreau ca după o victorie să urmeze un eşec şi o evoluţie slabă, apoi iar un succes şi tot aşa. Vreau continuitate. Dar de la asta şi până la a spune că plec dacă pierd cu Chiajna este cale lungă. Încerc prin anumite vorbe către jucători să-i trezesc, să-i fac să aibă randamentul pe care eu mi-l doresc. Dar să apară că Stoican e la ultimul meci dacă nu câştigă, că pleacă la Mediaş, la Craiova, e cale lungă. Când voi lua decizia asta, o voi face cum este normal. Vorbesc cu preşedintele, apoi cu jucătorii, fac o conferinţă de presă. Nu pot să vorbesc cu jucătorii înainte de a lua o decizie cu şefii clubului. Asta este linia. Singurii care decid dacă eu plec sau nu sunt jucătorii. Dacă eu nu am rezultate, înseamnă că eu am o problemă, că nu mă fac înţeles. Poate eu vreau să joc un fotbal plăcut, iar ei nu se adaptează la ce vreau eu. E o chestie mai amplă, nu se trezeşte Stoican să le spună jucătorilor în vestiar după un meci că vrea să plece”.

Flavius Stoican într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi

“Platini a avut o evoluţie fabuloasă anul trecut!”

Întrebat în legătură cu Platini, jucătorul care a avut o reacţie nervoasă la adresa antrenorului la finalul sezonului 2017-2018, Flavius Stoican a declarat:  „Platini a avut o evoluţie fabuloasă anul trecut, chiar dacă a venit la Iaşi fără o carte de vizită. A venit la noi, a muncit, a avut determinare, încredere, iar rezultatele s-au văzut. Am avut o discuţie cu el şi i-am spus că dacă nu va fi jucătorul de la începutul campionatului, nu va reuşi nicăieri. Dacă oamenii apropiaţi ţie îţi bagă una şi alta în cap… Era influenţat de către cei din anturajul lui că are un salariu foarte mic la Poli Iaşi pentru cum joacă el. Băgându-i asta în cap zi de zi, el a cedat şi a făcut acel gest de neînţeles pentru mine, în meciul cu FCSB. M-a surprins, pentru că eu aveam multe ore petrecute cu el, eram foarte apropiat de el, pentru că este un băiat cu suflet mare. Din punct de vedere sportiv, l-am pedepsit prin faptul că nu l-am inclus în lot în următorul meci. Dar am văzut că este un băiat care suferă şi îşi dă tot interesul. Nu pot să iau decizii radicale în cazul lui doar pentru că a făcut o greşeală, şi aceea influenţată de alţii. A făcut o greşeală atunci, dar eu îi acord toată încrederea”, a spus antrenorul de la CSM Poli Iaşi.