Fotbal international

Pleacă Florin Andone de la Deportivo? Burnley insistă pentru transfer

Autor: Traian Terzian | 23.04.2018 | 18:17
Pleacă Florin Andone de la Deportivo? Burnley insistă pentru transfer
Florin Andone bucurându-se după un gol marcat pentru Deportivo La Coruna

Atacantul Florin Andone este pe picior de plecare de la formația Deportivo La Coruna, galicienii fiind foarte aproape de retrogradarea în Segunda Division. Internaționalul român ar putea fi lăsat să plece la vară, deoarece șefii clubului galician vor reduce cheltuielile.

Andone este dorit în continuare de revelația acestui sezon din Premier League, Burnley. Managerul formației engleze, Sean Dyche, va avea un buget mărit pentru transferuri, iar primul pe lista atacanților doriți este jucătorul lui Deportivo La Coruna. Cu trei etape înainte de finalul sezonul în Anglia, Burnley ocupă locul șapte

Florin Andone a mai avut ofertă de la Burnley și vara trecută

Florin Andone, în vârstă de 25 de ani, a marcat șase goluri în acest sezon de Primera Division, iar La Coruna are șanse minime să se mai salveze de la retrogradare. Burnley l-a mai vrut pe internaționalul român și în vara anului trecut și a făcut o ofertă de 13 milioane de euro, dar spaniolii nu au dorit să discute despre plecare lui Andone pe mai puțin de 30 de milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului.

De altfel, oficialii clubului din Galicia au mai refuzat o ofertă din Premier League, formația Brighton & Hove oferind 11 milioane de euro. De serviciile lui Florin Andone au mai fost interesate echipele Stoke City, AC Fiorentina, Sporting Lisabona și Girondins Bordeaux.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!