Fotbal intern

Pleacă Florin Gardoș de la U Craiova? ”Trebuie să am nişte discuţii cu cei din conducere”

20.12.2018 | 18:26
Pleaca Florin Gardos de la U Craiova Trebuie sa am niste discutii cu cei din conducere

Fundașul formației U Craiova, Florin Gardoș, a fost trimis la echipa a doua de antrenorul Devis Mangia, dar nu se gândește la plecare. Cu toate acestea, fotbalistul a anunțat că vrea să aibă o discuție cu oamenii din conducere pentru că este nefericit în actualele condiții nu mai poate rămâne.

”Îmi doresc să rămân. Trebuie să am nişte discuţii cu cei din conducere. Eu îmi doresc să rămân, dar în condiţiile astea nu am cum să rămân pentru că nu sunt fericit. Şi dacă nu mă simt bine într-un loc, nu are rost să stau”, a declarat fundașul central pentru Telekom Sport.

Florin Gardoș la prezentarea oficială la U Craiova
Florin Gardoș la prezentarea oficială la U Craiova

Florin Gardoș nu vrea să plece de la U Craiova: ”Îmi doresc să am continuitate”

”Îmi doresc să treacă odată perioada asta. Parcă în ultimii 3-4 ani nu am reuşit să redescopăr plăcerea de a juca fotbal, nu am avut continuitate deloc. Asta îmi doresc, să am continuitate pentru că altfel nu am cum să revin la nivelul la care îmi doresc eu în primul rând şi ştiu că lumea are aşteptări mari de la mine. Asta îmi doresc, puţină continuitate şi să mă ridic la nivelul aşteptărilor”, a spus Florin Gardoș, care a anunțat că nu ar vrea să plece de la U Craiova.

”Nu pot decât să le mulţumesc fanilor. Mă întâlnesc cu oamenii zi de zi, fie că mă duc la un magazin sau pe stradă, lumea îmi zice că îşi doreşte să joc. E un lucru care mă face să mă simt bine şi să îmi doresc să rămân. Nu ştiu ce va aduce 2019. Habar nu am. Eu am încercat tot timpul să mă antrenez cât mai bine, să îmi fac treaba, dacă nu am jucat asta a fost alegerea antrenorului”, a afirmat fundașul.

Florin Gardoș a jucat patru meciuri în acest sezon pentru U Craiova, dar la finalul lunii octombrie a fost trimis la echipa a doua de antrenorul Devis Mangia. Din informațiile FANATIK, cei doi au avut un conflict în urma căruia tehnicianul italian a informat conducerea clubului că nu se mai bazează pe fiundașul care a evoluat și în Premier League.