Fotbal intern

Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? “Totul e posibil, pentru că sunt bun”

04.05.2019 | 08:19
Pleaca Gica Hagi de la Viitorul Totul e posibil pentru ca sunt bun

Pentru Gică Hagi lucrurile sunt cât se poate de clare. „Regele” ar fi tentat să plece de la Viitorul chiar în această vară dacă ar exista o ofertă care să-i facă pe plac. Cu toate acestea, Hagi nu își va abandona proiectul început la Ovidiu. Și-a făcut deja toate planurile și se gândește să aducă un alt manager în locul lui. Fostul căpitan al echipei naționale recunoaște și că varianta unei echipe din Vest îl atrage din ce în ce mai mult.

Pleacă Gică Hagi de la Viitorul?

Când vorbiţi despre mine, poate exista orice. Totul e posibil, pentru că sunt bun. Chiar dacă unora nu le convine, eu ştiu că sunt bun, că sunt făcut din muncă şi că sunt bun. Cel puţin asta zic eu. Cred foarte tare în mine. Vreţi să plec? (râde). Vom vedea. Sunt implicat 100% în proiectul meu şi, chiar dacă aş pleca, voi aduce pe cineva mai bun decât mine.

Cineva cu aceeaşi mentalitate, tot un fel de manager care să facă aceeaşi treabă: să promoveze tineri, să facă performanţă ca mine. Obiectivele, cu mine, sunt aceleaşi şi pentru el vor fi aceleaşi obiective şi acelaşi sprijin îl va avea. Trebuie să ducă echipa în play-off sau să rămână în Divizia A“, a declarat Gică Hagi în ultima conferință de presă a Viitorului.

Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Hagi
Hagi știe exact ce se va întâmpla cu Viitorul dacă el alege să plece la o altă formație

Ce planuri are „Regele” cu Viitorul

Indiferent de alegere, Hagi are un plan structurat pentru Viitorul. Echipa trebuie să se dezvolte pas cu pas. „Regele” investește puternic într-o altă clădire care să ajute Academia, dar recunoaște că vrea să ridice nivelul și pentru prima echipă. Hagi a luat deja un titlu de campion în Liga 1 Betano, însă vrea ca echipa lui să nu se oprească aici și să forțeze chiar intrarea în Europa.

Cu siguranţă, ne vom dezvolta foarte tare la Academie, să încercăm să fim şi mai buni. Vrem să terminăm şi clădirea unde vor fi birourile şi hotelul, să ne mutăm în bază anul viitor. Vom vedea şi ce proiect vom face cu echipa mare, dar probabil vom ridica standardul, să fim mai pretenţioşi, a mai spus Hagi.

  • 4 este locul pe care îl ocupă Viitorul în clasamentul Ligii 1 Betano

 

Tags: