Pleacă Gnohere de la FCSB? „Se vor despărţi sigur de el!”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
01/04/2018, 17:23
Pleacă Gnohere de la FCSB? „Se vor despărţi sigur de el!”

Harlem Gnohere şi-a câştigat un loc de titular în angrenajul Stelei după prestaţiile excelente din acest sezon şi l-a trecut pe banca de rezerve pe Denis Alibec. El a înscris 13 goluri în acest sezon de Liga 1, dar şi mai multe reuşite în Europa League, iar fostul internaţional Ovidiu Herea este de părere că steliştii nu mai au nicio şansă să îl ţină pe „Bizon” după actuala stagiune: 

“Gnohere o să plece dacă va avea aceleaşi evoluţii. Sunt foarte sigur că Gnohere va pleca în următoarea perioadă, a jucat foarte bine. O să aibă oferte ok, iar cei de la FCSB se vor despărţi de el. Îl au în lot şi pe Alibec, iar Denis poate redeveni jucătorul care a fost”, a spus Ovidiu Herea la un post de televiziune. 

Cât vrea Becali pe Gnohere

În iarnă Gigi Becali a avut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru „Bizon” de la o echipă din China, dar patronul FCSB nu a vrut să audă de despărţirea de atacantul francez. Asta pentru că Becali şi-ar dori să obţină măcar 5 milioane de euro pentru golgeterul său, care mai are doi ani de contract cu roş-albaştrii. 

19 goluri în 36 de partide a înscris Gnohere în acest sezon, în toate competiţiile

Închide ×