Pleacă încă un titular din curtea “Regelui”?! “Negocieri avansate!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
15/08/2016, 09:21
Pleacă încă un titular din curtea “Regelui”?! “Negocieri avansate!”

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a dezvăluit că sînt şanse mari ca fundaşul Cristian Ganea să părăsească echipa. Ar fi al doilea fotbalist important care ar părăsi echipa în decurs de numai o săptămînă, după Florin Tănase, care a semnat cu Steaua.

“Există mai mulţi jucători pentru care echipe din străinatate şi-au exprimat interesul. La Ganea sînt negocieri avansate. În această săptămînă vom vedea dacă vom ajunge la semnarea unui contract. Este vorba de un club european important”, a spus Bivolaru

În vîrstă de 24 de ani, Ganea este legitimat a venit la Viitorul în vara anului trecut. De-a lungul carierei, fundaşul a mai evoluat pentru ASA Tîrgu Mureş, CS U Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×