Keşeru tenismenu’, vîndut de Steaua? Cine vine după el

Bogdan Steriopol    Mircea Dominte   
în Stiri sportive
17/08/2014, 13:35
Keşeru tenismenu’, vîndut de Steaua? Cine vine după el

UPDATE 17.08 / Se pare că prestaţia excelentă pe care Claudiu Keşeru a avut-0 împotriva Pandurilor, cînd a dat şase goluri, i-a determinat pe cei de la Tom Tomsk să îl monitorizeze şi mai atent pe atacantul Stelei. Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţi ai clubului rusesc vor veni marţi la Bucureşti pentru a-l urmări pe Keşeru, iar în cazul în care evoluţia acestuia va fi una pe măsura aşteptărilor, oficailii ar urma chiar să facă o ofertă scrisă pe adresa clubului din Ghencea.

ULTIMA ORĂ: Citeşte aici care este situaţia actuală a lui Federico Piovaccari

––––––––––––––––––––––––––

Amkar Perm caută atacant şi varianta ideală pare a fi pentru ei tocmai atacantul campioanei României, Claudiu Keşeru. Ruşii au fost impresionaţi de randamentul avut de jucător în ultimul timp, el înscriind nu mai puţin de patru goluri. Trei împotriva Rapidului şi unul în plasa lui Aktobe. Din acest motiv, reprezentanţii echipei sînt pregătiţi să înainteze o ofertă, de aproximativ 1,5 milioane de euro, în schimbul lui Keşeru. Cu toate că atacantul a fost transferat recent de Steaua, în iarnă, şansele ca el să fie lăsat să plece încă din această perioadă de mercato sînt bune mai ales că în Ghencea a sosit acum şi Valentin Lemnaru.

lpf.ro lpf.ro

Keşeru a primit undă verde din cauza salariului 

Oferta este analizată de Becali şi este posibil să renunţe la jucător. Salariul mare pe care Claudiu Keşeru îl cîştigă în Ghencea, 22.000 de euro net lunar, asta fără bonusuri, nu este placul lui Becali. Mai mult, varianta unui transfer pare a fi cea mai bună pentru toată lumea, inclusiv pentru fotbalist care şi-a exprimat deja nemulţumirea în cercurile de apropiaţi legată de situaţia pe care o are la echipă în momentul de faţă, amănunte prezentate de FANATIK.RO în urmă cu o săptămînă.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×