Pleacă Luis Enrique de la Barcelona? Declaraţie neaşteptată în conferinţă! Ce spune despre Messi

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 17:31
Pleacă Luis Enrique de la Barcelona? Declaraţie neaşteptată în conferinţă! Ce spune despre Messi

Luis Enrique a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre posibila sa plecare de la Barcelona, dar şi pe situaţia lui Leo Messi, care a avut o vară de coşmar.

viitorul său Barcelona: “Pe mine mă interesează prezentul, nu mă gîndesc la ce va fi. Dacă voi fi dat afară sau decid să plec, încheiem colaborarea. Voi decide la finalul acestui sezon dacă mai rămîn sau nu. Dacă voi simţi că nu mai am energia necesară, voi pleca de la Barcelona”.

atacantul căutat pentru a face concurenţă MSN. “Avem nevoie, este clar asta. Sînt variante pentru noi, deşi unii sînt foarte scumpi, iar alţii evită să vină pentru că se tem că nu vor prinde minute. Eu cred că jucătorii trebuie să viseze să joace la Barcelona şi să aibă încredere în ei. Şi cred că sînt destul de mulţi care se potrivesc cerinţelor.

Condamnarea lui Messi“Nu cunosc acest caz suficient de bine cît să îmi dau cu părerea. Dar eu nu cred că este afectat. Totuşi, el este cel care ar trebui să vă răspundă la acest subiect”.

decizia lui Messi de a renunţa la naţională. “Pe noi nu ne afectează. Mai puţine meciuri şi mai puţin timp petrecut pe drumuri pentru Messi. Eu cred că acele cuvinte au fost spuse într-un moment greu pentru el. Ca iubitor al fotbalului, aş vrea ca Messi să continue la naţională, dar ca antrenor al Barcelonei…”

problemele pentru postul de fundaş dreapta: “M-a surprins plecarea lui Dani Alves. E un profesionist adevărat şi un tip cu suflet şi mereu vesel. Ne va fi greu fără el, a dat totul pentru acest club. Îi doresc tot binele din lume, Juve s-a întărit foarte mult. Noi sîntem acoperiţi pe acest post, cu Aleix Vidal şi Sergi Roberto”.

Moralul lui Messi. “Messi va veni cu dorinţa de a juca fotbal. Mi-ar fi plăcut să cîştige Copa America, dar ăsta este fotbalul. Sînt convins că Messi va fi la acelaşi nivel înalt, ca şi în ultimii ani”

despre Arda Turan. “Sînt mulţumit de el, vreau să rămînă la Barcelona. Îmi aduce aminte de primele zile ale lui Laudrup, cînd nu confirma. Sau de Suarez, la început, cînd era gras şi nu marca. Dar Arda este important şi se va vedea.

Mascherano. “Vreau să îşi prelungească înţelegerea cît mai repede. Am şi vorbit cu el, ştie că este esenţial pentru Barcelona, atît pe teren cît şi în afara lui”

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×