Fotbal intern

Pleacă Marian Copilu de la CFR Cluj? Două variante pentru șeful campioanei: Dinamo și Craiova! Exclusiv

02.05.2020 | 13:22
Pleacă Marian Copilu de la CFR Cluj? Două variante pentru șeful campioanei: Dinamo și Craiova! Exclusiv
Pleacă Marian Copilu de la CFR Cluj? Partida cu Sevilla, de la Cluj, din 20 februarie, ar putea fi ultima în Europa la CFR pentru președintele campioanei
ADVERTISEMENT

Situația devine tot mai tensionată la CFR Cluj, unde președintele Marian Copilu a dispărut din peisaj în ultimul timp și ar fi pe picior de plecare de la formația campioană.

Din informațiile FANATIK, angajații și cei apropiați clubului sunt tot mai nesiguri de viitor și vorbesc despre un adevărat șoc. Pleacă Marian Copilu de la CFR Cluj? Speculațiile sunt alimentate de tot ceea ce s-a petrecut în ultimul timp la echipă.

ADVERTISEMENT

Pleacă Marian Copilu de la CFR Cluj? Pentru șeful campioanei există deja variante: Dinamo și Craiova!

Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj, s-a întors acasă, la București, după ce fotbalul s-a oprit. A avut de trecut în această perioadă dificilă și peste probleme personale, iar CFR a ajuns în plan secund.

Pur și simplu nu s-a mai implicat, ceea ce a determinat apariția unor semne de întrebare privind viitorul său la Cluj. În club se vorbește că președintele ar fi pe picior de plecare, ba chiar au apărut și destinații pentru șeful executiv al Clujului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Marian Copilu suportă tot mai greu depărtarea de București și de familie, ceea ce ar însemna că ar putea renunța la funcția de la CFR.

Cei care-i sunt apropiați șefului de la Cluj dezvăluie că există trei variante pentru acesta în ceea ce privește viitorul sezon: Dinamo, Craiova și, a treia, să continue încă un sezon la CFR Cluj!

Legătura cu Dinamo este făcută prin Ministrul de Interne, Marcel Vela, bun prieten cu Copilu de când lucrau la Caransebeș!

Situația lui Dinamo, al cărui patron Ionuț Negoiță se chinuie de ani de zile să „evadeze”, este departe de a fi clarificată. Aproape în fiecare lună se găsește cumpărător, dar nu se ajunge la punctul terminus.

ADVERTISEMENT

Cel puțin în ultima perioadă, s-a marșat mult pe faptul că s-ar fi pus presiune „de sus” pe Ionuț Negoiță să renunțe cât mai curând la Dinamo, apărând pe tapet numele Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Iar Vela ar avea și soluții pentru managementul viitor al clubului alb-roșu după ce Negoiță devine istorie pentru „câini”. Marcel Vela s-a gândit la Marian Copilu, cu care se știe foarte bine și care astfel s-ar întoarce acasă, la București, ceea ce își și dorește!

Vela și Copilu au colaborat împreună la Caransebeș, acum 7-8 ani, când primul era primarul orașului, iar al doilea a finanțat clubul de fotbal din localitate prin firma „Copisa”, cea care a realizat centura urbei bănățene.

ADVERTISEMENT

Surpriza numită Neluțu Varga: patronul este văzut tot mai des la stadion, deși înainte venea doar la meciuri!

Un alt lucru din viața campioanei CFR Cluj alimentează dificultățile financiare existente și vehiculata plecare a președintelui Marian Copilu. Astfel, oamenii de la CFR au devenit foarte surprinși să-l vadă tot mai des la sediul clubului, de la stadion, pe patronul Neluțu Varga.

Acesta vine cam de două ori pe săptămână la birouri, lucru care nu se întâmpla înainte. Neluțu Varga nu-și făcea deloc apariția în Gruia, stătea când era la Cluj doar la „Grand Hotel Italia” și, eventual, venea la meciuri! Acum totul pare schimbat, mai ales că Marian Copilu nu a mai fost „în zonă” în ultimele săptămâni.

Dan Petrescu i-a preluat, momentan (?), atribuțiile lui Marian Copilu și l-a executat pe secundul său Alin Minteuan!

În tot acest context al situației neclare de la CFR Cluj, putem pune și declarația de acum câteva zile a lui Giedrius Arlauskis la Digi Sport. Portarul se află la final de contract cu ardelenii, e ca și plecat, dar a lăsat o portiță deschisă.

ADVERTISEMENT

Aș rămâne la CFR Cluj doar dacă nu pleacă un singur om: Marian Copilu”spunea lituanianul. De ce să facă această referire Arlauskis tocmai la Copilu, despre care nu exista nicio informație că ar părăsi echipa? Ciudat, nu?

Până când Copilu se va întoarce „la butoane” (dacă o va face), Dan Petrescu a preluat atribuțiile acestuia. A fost îndepărtat Alin Minteuan, secundul său, care nu a acceptat modul în care a fost tratat și a răbufnit exclusiv în FANATIK. Ulterior, Petrescu s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Minteuan, după ce cu câteva zile înainte fusese acasă la acesta la grătar și totul părea ok între cei doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri