Fotbal intern

Pleacă Mattia Montini de la Dinamo la Craiova? Florin Prunea: „L-am recomandat peste tot!”

15.05.2020 | 13:21
Pleaca Mattia Montini de la Dinamo la Craiova Florin Prunea Lam recomandat peste tot
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre situația lui Mattia Montini la Dinamo și a recunoscut că nu știe dacă Dinamo i-a propus o nouă înțelegere, însă el l-a recomandat și la alte cluburi, mai ales că italianului i se termină contractul cu „alb-roșii” în vară.

Florin Prunea a vorbit despre situația lui Mattia Montini la Dinamo

Florin Prunea a vorbit despre situația lui Mattia Montini la Dinamo și nu știe dacă atacantul italian va mai rămâne la clubul din „Ștefan cel Mare” în viitor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate acum câteva zile că atacantul lui Dinamo are  varianta unui transfer la Craiova, fiind contactat de către oficialii olteni chiar înaintea venirii lui Cristiano Bergodi.

„Eu l-am recomandat pe Montini peste tot pentru că este un jucător foarte bun și profesionist.

Nu știu dacă i s-a făcut o propunere de prelungire, dar dacă nu i s-a făcut… atunci ce să facă băiatul? Eu aflu lucruri din presă despre ce se întâmplă la echipă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să întrebați pe altcineva. Zilele următoare trebuie să prelungești contractele jucătorilor pentru că s-a prelungit campionatul. E greu. Ce faci dacă jucătorii nu vor să semneze și să plece în vacanță?”, a mai spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

Mattia a fost contactat de olteni și în iarnă

Mattia Montini a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a povestit că a fost contactat de olteni în iarnă: „În ianuarie am vorbit cu Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Apăruse că mă dorește cineva la Craiova, din ce am înțeles mă dorea Pițurcă, iar Pigliacelli mă întreba non-stop când vin la Craiova”.

„Eu vreau să-i urez succes lui Cristiano Bergodi. Este un antrenor și un om foarte bun.

El mă cunoaște ca fotbalist și tot ce pot să spun este că eu apreciez interesul oricărui club pentru mine. Dar deocamdată este devreme să vorbim despre asta”, a mai spus Montini.

ADVERTISEMENT