Fotbal international

Pleacă Mbappe de la PSG? Cu ce l-au supărat Neymar și Dani Alves

14.07.2018 | 11:27
Pleaca Mbappe de la PSG Cu ce lau suparat Neymar si Dani Alves

Ajuns în finala Campionatului Mondial din Rusia cu echipa națională a Franței, atacantul Kylian Mbappe ar putea pleca de la PSG în această vară. Publicația spaniolă El Pais a anunțat că internaționalul francez este nemulțumit de modul în care este tratat de jucătorii brazilieni de la campioana Franței.

Kylian Mbappe i s-a plâns mamei sale, fosta handbalistă Fayza Lamari, că brazilienii de la Paris Saint-Germain își bat joc de el și în compară tot timpul cu personajul de desene animate Donatello din Țestoasele Ninja.

Mbappe vrea să plece de la PSG din cauza glumelor făcute de brazilieni

Încă de la transferul său în vara trecută de la AS Monaco, Kylian Mbappe s-a ales cu porecla Donatello din partea colegilor de la PSG pentru asemănarea sa cu personajul de desene animate. Apoi, la finalul anului trecut, doi suporteri costumaţi în personaje din “Ţestoasele Ninja” au pătruns pe teren la un meci din Ligue 1 și l-au îmbrățișat pe tânărul star.

Atacantul francez Kylian Mbappe ar putea pleca de la PSG, fiind nemulțumit de glumele colegilor săi
Atacantul francez Kylian Mbappe ar putea pleca de la PSG, fiind nemulțumit de glumele colegilor săi

Cu o lună înainte de Crăciun, căpitanul lui Paris Saint-Germain, brazilianul Thiago Silva, i-a făcut cadou lui Mbappe o mască a personajului din ”Țestoasele Ninja”, iar tot momentul a fost filmat și dat publicității de Layvin Kurzawa. Ultima glumă pe seama tânărului atacant a fost făcută de Dani Alves, care a postat pe rețelele de socializare o poză cu Donatello, după ce Mbappe a marcat două goluri în partida Franța – Argentina 4-3, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia.

Se pare că internaționalul francez nu se află în cele mai bune relații nici cu superstarul lui PSG, Neymar. Cei doi ar fi fost foarte aproape de o bătaie la finalul unui meci din campionat și de atunci nu își mai vorbesc. Mbappe s-a supărat atunci pe atacantul brazilian că nu i-a pasat în mod intenționat.

Kylian Mbappe este calificat în finala Campionatului Mondial din Rusia, acolo unde naționala  Franței va întâlni, duminică, de la ora 18:00, reprezentativa Croației. Mai mult, tânărul atacant francez are mari șanse să fie desemnat cel mai bun fotbalist de la turneul final.