Fotbal international

Pleacă Messi de la Barcelona? Decizia care pune fanii pe gânduri

25.04.2021 | 16:34
Pleaca Messi de la Barcelona Decizia care pune fanii pe ganduri
ADVERTISEMENT

Două luni au mai rămas din contractul lui Lionel Messi cu Barcelona, iar fanii încep deja să tresară la gândul că echipa și-ar putea pierde cel mai important jucător.

Asta și pentru că starul argentinian, ajuns la 34 de ani, pare din ce în ce mai tentat să accepte o nouă provocare. Potrivit publicațiilor de peste Ocean, tatăl său ar fi investit nu mai puțin de 7,3 milioane de dolari într-un apartament de lux din Miami.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet, cu doar câteva ore înaintea unui meci pe care catalanii sunt obligați să-l câștige pentru a-și menține intacte șansele la titlu. Nu le va fi, însă, deloc ușor, căci Villarreal vrea cu orice preț să-și asigure prezența în cupele europene și în sezonul viitor.

Messi le dă emoții fanilor. Își pregătește plecarea de la Barcelona?

Situat în South Beach, una dintre cele mai selecte locații din Miami, apartamentul achiziționat de Jorge, tatăl lui Messi dispune de patru dormitoare și o suprafață de 700 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Să fie aceasta viitoarea destinație a starului argentinian de îndată ce înțelegerea cu Barcelona ajunge la final? Ei bine, știm cu toții că David Beckham „tatonează terenul” de ceva timp, în speranța că îl va convinge să semneze cu echipa sa din MLS.

Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete.

ADVERTISEMENT

Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige.

Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție. Vrem să aducem jucători precum Messi și Ronaldo”, mărturisea fostul mare fotbalist englez.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar tatăl său dezvăluia într-un interviu acordat recent că Messi își dorește să îmbrace în viitorul apropiat tricoul formației lui Beckham: „Orice ar fi, două sezoane și apoi la Miami”, spunea acesta, conform jurnaliștilor de la Cadena Ser.

ADVERTISEMENT