Fotbal intern

Pleacă Mirel Rădoi după meciul cu Irlanda de Nord? “S-a discutat mult despre oferta de la Craiova!” Video

17.11.2020 | 20:05
Pleaca Mirel Radoi dupa meciul cu Irlanda de Nord Sa discutat mult despre oferta de la Craiova Video
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a refuzat să spună la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord dacă va pleca sau nu de la echipa naţională. Selecţionerul spune că decizia va fi luată după meci.

Selecţionerul spune că a încercat să îi capaciteze pe jucători, în condiţiile în care România poate urca în urna a doua valorică în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022 şi spune că ultima impresie contează.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi spune că orice se va decide în meciul România-Norvegia, ea va fi acceptată, pentru că nu depinde de el. Selecţionerul susţine că meciul de miercuri va fi ca o finală, în condiţiile în care o eventuală înfrângere poate fi sinonimă cu retrogradarea în liga C a competiţiei.

VEZI VIDEO:

Mirel Rădoi, la U Craiova? “S-a discutat prea mult despre ofertă”

“Cred că se va ajunge să câştigăm meciul cu Norvegia cu 3-0. Dacă nu vom obţine punctele şi pierdem cu Irlanda de Nord, cădem din Liga Naţiunilor şi nu vrem asta. Pentru noi, meciul de mâine seară va fi ca o finală. Am pierdut două puncte nemeritat în tur şi vrem revanşa. Irlanda de Nord vrea să arate că poate să bată România.

ADVERTISEMENT

Înainte de a începe meciul este o luptă din punct de vedere tactic. Îmi place selecţionerul Irlandei de Nord şi sunt sigur că va avea rezultate şi la naţionala mare. Cu siguranţă cred că vrem să ne luăm revanşa în returul cu Irlandei de Nord.

Pentru noi este o finală meciul de mâine seară. Au părut un pic relaxaţi jucătorii, dar oarecum i-am capacitat pentru această partidă. Nu depinde de noi cum se va încheia meciul cu Norvagia. Vom accepta decizia oricum ar fi. Nu aveam creionate echipe pentru cele două partide. 

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu ce a vrut să spună Prunea. Sunt lucruri prin care se încearcă destabilizarea echipei”

Încercăm de la meci la meci să fie câteva schimbări şi vrem să fim la un nivel cât mai înalt. S-a discutat prea mult despre oferta de la Universitatea Craiova. Dacă voi merge la Olimpiadă este clar că nu voi merge la Craiova.

Nu ştiu ce a vrut să spună Prunea. Sunt lucruri prin care se încearcă destabilizarea echipei. Nu am spus că voi face dezvăluiri, vom avea discuţii. În momentul de faţă, nu s-au încheiat meciurile. Ne dorim să câştigăm pentru toată ţara, cu atât mai mult pentru cei implicaţi în tragedia de la Piatra Neamţ. 

ADVERTISEMENT

Eu ştiu despre ce s-a discutat în meciul cu Muntenegru. Nu suntem la mâna noastră pentru urna a doua. Am încercat să strângem toate informaţiile pentru a-i motiva pe jucători.

Este unul dintre lucruri. Am discutat cu Oli imediat după ce a câştigat titlul. Cred că acest an nu a fost rău, luând fiecare meci în parte. Dar ratarea Euro 2020 este o durere mare”, a spus Mirel Rădoi.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: