Pleacă Niculescu de la Voluntari după înfrângerea cu Mediaş? Ce spune antrenorul ilfovenilor

Eduard Popa   
in Fotbal intern
31/03/2018, 21:43
Pleacă Niculescu de la Voluntari după înfrângerea cu Mediaş? Ce spune antrenorul ilfovenilor

Cei de la Voluntari au pierdut cu scorul de 1-2, după un meci cu trei eliminări. Primul jucător care a primit cartonaş roşu a fost atacantul ilfovenilor, Adrian Bălan, după o intrare foarte dură, în minutul 17. A urmat apoi eliminarea lui Marius Constantin, după două cartonaşe galbene, în minutul 55 şi apoi eliminarea lui Dragoş Olaru, în minutul 60, ambii de la Gaz Metan Mediaş. În nouă oameni, elevii lui Cristi Pustai au reuşit să înscrie două goluri, mai întâi prin Ely Fernandes, din pasa lui Rondon, în minutul 70. Apoi a înscris Rondon în minutul 79, printr-o execuţie frumoasă de la marginea careului. Voluntariul a înscris prin Cernat, în minutul 87, din penalty.

După meci antrenorul Niculescu s-a arătat dezamăgit de evoluţia scorului:“Suntem echipa extremelor. Săptămâna trecută au fost trei penalty-uri, acum trei eliminări. Am jucat în 10 oameni şi lucrul acesta nu s-a văzut deloc pe teren. Incredibil ce cădere am avut când am jucat apoi cu un om în plus. Dacă marcam primii nu pierdeam niciodată acest joc. Sunt îngrijorat în privinţa efectivului. Bălan va sta două etape, avem şi accidentaţi. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele”, a spus Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Niculescu, înlocuit de Dan Alexa?

Rezultatele din ultima perioadă obţinute de FC Voluntari sunt mult sub aşteptările conducerii ilfovenilor, care iau în calcul posibilitatea să îl schimbe pe Niculescu de pe banca tehnică. „Să întrebaţi conducerea clubului. De ce să mă tem? Se întâmplă peste tot atunci când nu sunt rezultate”, a mai spus antrenorul celor de la Voluntari, în legătură cu acest aspect. Favorit să îi ia locul lui Niculescu ar fi fostul său coleg de la Dinamo, Dan Alexa.

Închide ×