Fotbal intern

Pleacă Nistor la FCSB? Șefii nu-i răspund la telefon, Negoiță e plecat din țară!

27.08.2018 | 19:04
Pleaca Nistor la FCSB Sefii nui raspund la telefon Negoita e plecat din tara

Pleacă Nistor la FCSB? Este întrebarea la care vom primi răspuns în cursul acestei săptămâni. Totul depinde, cum FANATIK.RO v-a anunțat imediat după meciul Dinamo – Hermannstadt 2-1, din runda a 6-a a Ligii 1 Betano, de deznodământul dublei dintre FCSB și Rapid Viena.

Dacă FCSB se califică în grupele Europa League, Dan Nistor va semna a doua zi cu echipa lui Gigi Becali, spun informațiile FANATIK.RO. Chiar Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu Viitorul, 4-1, și a confirmat aceste noi amănunte.

Pleacă Nistor la FCSB? „Dacă FCSB mă dorește, înseamnă că sunt valoros, nu?”

Nu l-am contactat pe Nistor. Am făcut doar o ofertă public pentru el. Amenda dacă îl contactezi pe jucător e 1.500 de lei, dar eu nu am căutat fotbalistul. Cum să iei un fotbalist, dacă nu faci oferta publică? Poţi aborda clubul şi impresarul. Dacă agentul nu făcea public totul, eu nu ziceam. Aşa, eu nu pot să mint. Oferta rămâne valabilă dacă ne calificăm!”, a declarat Becali.

Dan Nistor declarase imediat după meciul cu trupa lui Pelici că la începutul acestei săptămâni, luni sau marți, va avea o discuție cu Ionuț Negoiță și cu ceilalți din conducere cu privire la situația sa. Să știe și omul care e viitorul lui. Dacă acest viitor include în continuare Dinamo sau dacă e vorba despre FCSB.

A fost o săptămână grea pentru mine. Toată lumea spunea că Nistor pleacă, Nistor stă. Eu n-am vorbit cu nimeni de  la Steaua. Luni voi avea o ședință cu domnul Negoiță și abia apoi vă pot spune ce se va întâmpla. Dacă cei de la FCSB m-au dorit înseamnă că sunt jucător valoros, nu?”, spunea Nistor după ce a decis 3 puncte contra Sibiului, cu assist-ul pentru Pesic din minutul 93.

Pleacă Nistor la FCSB? Șefii nu-i mai răspund la telefon!

Și a început astfel săptămâna decisivă pentru Nistor, cu noutăți deloc liniștitoare pentru căpitanul dinamovist. Trebuia să se vadă luni cu Ionuț Negoiță, dar nu doar că nu s-a văzut, dar nici nu a putut discuta cu șeful de la Rin sau cu vreun ajutor al acestuia. Din informațiile FANATIK.RO, șefii lui Dinamo nici nu au catadicsit să-i răspundă jucătorului la apelurile telefonice!

Ionuț Negoiță este tentat să accepte oferta lui Gigi Becali pentru Dan Nistor. Șeful lui Dinamo se întoarce în țară pentru meciul FCSB - Rapid Viena, de care a devenit foarte interesat!
Ionuț Negoiță este tentat să accepte oferta lui Gigi Becali pentru Dan Nistor. Șeful lui Dinamo se întoarce în țară pentru meciul FCSB – Rapid Viena, de care a devenit foarte interesat!

Poate la Ionuț Negoiță ar fi explicabil, pentru că boss-ul este plecat din țară cu afaceri, dar atitudinea celorlalți este greu de înțeles. Ca și cum l-ar împinge pe Nistor să plece la marea rivală! Apropiații patronului de facto al lui Dinamo dau însă asigurări că Negoiță se va întoarce acasă până la returul FCSB-ului cu Rapid Viena…

Sfatul lui Reghecampf pentru Nistor: „Nu-ți face statuie Dinamo!”

FANATIK.RO a scris că Nistor vrea de fapt să le transmită în față lui Negoiță și colaboratorilor că pleacă la FCSB. Iar întâlnirea programată și anunțată, dar de care șefii se fac acum că au uitat, nu are nicio legătură cu o trâmbițată pe la RIN contraofertă a lui Negoiță pentru Dan Nistor.

Pleacă Dan Nistor la FCSB? Este întrebarea pe care FANATIK.RO i-a adresat-o și lui Laurențiu Reghecampf, care-l cunoaște foarte bine pe jucător. „Nistor este jucător profesionist în primul rând. El o să analizeze oferta împreună cu familia lui și va lua decizia cea mai bună pentru ei! Dane, nimeni nu-ți ridică statuie! Fotbaliștii au viața scurtă și trebuie să câștige bani pentru viitorul lor și al celor apropiați lor! Sunt sigur că Nistor va lua cea mai bună decizie pentru el în acest caz, dar nu am mai multe amănunte”, a declarat antrenorul lui Al Wahda, proaspăt câștigător al Supercupei Emiratelor.

1 gol a marcat Dan Nistor pentru Dinamo în primele 6 etape ale actualului sezon, chiar împotriva celor de la FCSB, în spectaculosul 3-3 din 29 iulie 2018

990.000 de euro este cota actuală a lui Nistor pe transfermarkt