Fotbal intern

Pleacă Olimpiu Moruţan de la FCSB? “O echipă din Germania a trimis emisari”

12.10.2018 | 08:19
Pleaca Olimpiu Morutan de la FCSB O echipa din Germania a trimis emisari

Olimpiu Moruţan a venit la FCSB în această vară şi deja poate fi pe picior de plecare. Agentul acestuia, Florin Vulturar, a anunţat că vor veni emisari la partida echipei naţionale de tineret pentru a-l vedea la treabă pe noul preferat al lui Gigi Becali.

Moruţan a fost selecţionat de Mirel Rădoi în vederea ultimelor dueluri al naţionalei U21 din grupa de calificare la Campioantul European din 2019 iar dacă antrenorul va decide să-l bage în teren acesta va fi urmărit de trimişii celor de la Hoffenheim, club din Bundesliga ce îl monitorizează de mai mult timp.

Agentul lui Moruţan, despre plecarea de la FCSB

“E adevărat că echipa germană și-a trimis emisari la Cluj. Știu că sunt foarte interesați de jucător. Se așteaptă ca prețul să fie ridicat, dar nu cred că acesta ar putea fi un impediment. Nemților le place foarte mult jucătorul și de aceea au venit să-l mai vadă la un meci foarte important al echipei naționale de tineret”, a declarat agentul lui Olimpiu Moruţan, Florin Vulturar, pentru Gazeta Sporturilor.

Rămâne de văzut în ce condiţii Olimpiu Moruţan se va transfera de la FCSB, după ce Gigi Becali tocmai a anunţat că şi-a găsit decar şi îl compara pe jucătorul achiziţionat de la FC Botoşani cu Gheorghe Hagi: “Moruţan a dat golul a la Hagi. Nici Messi nu era aşa. Hagi, la 16-17 ani, ştiţi şi voi ce făcea. Nu ştiu dacă se va mai naşte ca el. Ca joc, ca dribling, da, e ca Hagi. Driblează, e mai dribleor deât Gică, el avea altă construcţie.Gică dădea goluri multe, Moruţan trebui să dea şi el”, spunea patronul de la FCSB în urmă cu puin timp.

Pleacă Olimpiu Moruţan de la FCSB? Jucătorul în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018.
Pleacă Olimpiu Moruţan de la FCSB? Jucătorul în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

Echipa naţională de tineret a României va evolua astăzi, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.