Sport

Pleacă Ouzounidis de la Craiova?! Are ofertă clară de la Al Raed din Arabia Saudită. Exclusiv

Marinos Ouzounidis este la un pas să plece de la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că tehnicianul are o ofertă clară de la Al Raed, din Arabia Saudită.
02.06.2021 | 14:35
Pleaca Ouzounidis de la Craiova Are oferta clara de la Al Raed din Arabia Saudita Exclusiv
ADVERTISEMENT

“Mariajul” dintre Marinos Ouzounidis şi Universitatea Craiova este aproape de final după doar patru luni. FANATIK a aflat că antrenorul grec al oltenilor are o ofertă clară de la Al Raed din Arabia Saudită şi este foarte tentat să îi dea curs.

Pleacă Ouzounidis de la Craiova?! Are ofertă clară de la Al Raed din Arabia Saudită

Din informaţiile noastre, nici patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, nu ţine neapărat să îl păstreze pe antrenorul grec, astfel că o despărţire amiabilă între cele părţi este foarte posibilă în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis mai are încă un an de contract cu Universitatea Craiova, însă oferta din Golf îi face cu ochiul. Iar mutarea ar fi facilitată şi de faptul că Mihai Rotaru îl va lăsa să plece fără niciun fel de pretenţii.

Antrenorul oltenilor este dorit şi în Cipru!

FANATIK a aflat că Ouzounidis este dorit şi de câteva echipe din Cipru, acolo unde a mai antrenat în trecut. Chiar dacă a câştigat Cupa României cu Universitatea Craiova, antrenorul grec nu a convins la olteni.

ADVERTISEMENT

Echipa a avut un colaps în play-off imediat după ce a învins CFR Cluj şi FCSB, principalele favorite la titlu. Oltenii au pierdut patru meciuri la rând şi au ieşit din lupta pentru titlu, având emoţii şi pentru locul trei.

Contestat după cele patru înfrângeri care au scos Craiova din lupta pentru titlu!

Pretenţiile erau foarte mari în Oltenia mai ales după victoriile din play-off cu principalele favorite, însă visul unui nou titlu la Craiova după 31 de ani s-a năruit în următoarele patru etape, iar Marinos Ouzounidis a devenit din ce în ce mai contestat.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu a declarat că Marinos Ouzounidis şi-a făcut treaba la Craiova, însă s-a ferit să spună dacă va continua şi în sezonul viitor sau nu la cârma echipei patronate de Mihai Rotaru:

“Deocamdată, nu avem ce să discutăm despre Ouzounidis. Şi-a făcut omul treaba, locul trei e un loc care contează în CV-ul nostru. Atât s-a putut. Era păcat să fi pierdut locul al treilea, mai tot anul am tot cochetat cu primele trei locuri.

ADVERTISEMENT

“Campionatul din acest an era mai uşor de obţinut decât cel de anul trecut”

Dar aşa e la fotbal, în funcţie şi de conjunctura de la un anumit moment. Dacă am fi avut suporterii lângă noi, să traiască acel moment foarte bun, când eram şi pe primul loc, cred că s-ar fi putut câştiga măcar unul dintre cele două campionate.

Din punctul meu de vedere, campionatul din acest an era mai uşor de obţinut decât cel de anul trecut”, a spus Sorin Cârţu după câştigarea Cupei României.

Universitatea Craiova a avut trei antrenori în stagiunea precedentă. Cristiano Bergodi şi-a dat demisia în luna noiembrie a anului trecut şi până la începutul lunii februrie interimatul a fost asigurat de Corneliu Papură. Marinos Ouzounidis a condus echipa în ultimele patru luni.

  • 52 de ani are Marinos Ouzounidis
  • 15.000 de euro pe lună a încasat grecul la Craiova

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT