Fotbal intern

Pleacă Planic de la FCSB?! Reacția lui Gigi: “Să vină să plătească”

15.08.2018 | 00:10
Pleaca Planic de la FCSB Reactia lui Gigi Sa vina sa plateasca

Pleacă Planic de la FCSB?! Este întrebarea care îi macină pe fanii echipei lui Dică. Eintracht Frankfurt este dispusă să spargă banca şi să dea 10 milioane de euro pe fundaşul sârb, scrie presa din Spania. Pentru Gigi Becali, problema este foarte simplă. Patronul a declarat că dacă nemţii plătesc clauza, sârbul pleacă:

“Să vină să dea banii. Are clauză, dacă ei vor să o plătească, e bine pentru mine. Dacă e la fel cum a fost cu Roma pentru Man, atunci uităm. Nu a venit nicio Roma. Acum 2 luni am vorbit de Planic, acum nu a mai existat nicio discuție. Nu doar de Planic, de niciun jucător. Ştiţi că orice jucător e de vânzare”, a mai spus Becali.

Patronul FCSB a închis discuţiile şi pentru Fortes, atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş: “Fortes nu mă mai interesează. Voiam să îl văd când joacă cu noi. Trebuia să dea gol. Dacă dădea golul ăla și nu era bară, atunci îl luam”.

Pleacă Planic de la FCSB? Îi măreşte salariul Bizonului

Pentru Harlem Gnohere o eventuală calificare în grupele Europa League ar putea fi extrem de lucrativă, în condiţiile în care patronul FCSB a declarat că vrea să îi mărească atât salariul, cu 30.000 de euro mai mult pe an, dar şi clauza de reziliere, astfel încât ambele părţi să beneficieze: “Dacă ne calificăm, e posibil să îi măresc. Dar îi dau cu clauză. Mai primești 30.000 de euro, dar cu clauză”, a spus Becali.

FCSB-Hajduk Split se joacă joi, de la ora 21:30 în returul din turul III al Europa League. În tur scorul a fost 0-0, iar echipa lui Dică are nevoie de un succes pe Arena Naţională.