Fotbal international

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic? Ce răspuns le-a dat turcilor de la Beșiktaș

08.03.2019 | 12:10
Pleaca Razvan Lucescu de la PAOK Salonic Ce raspuns lea dat turcilor de la Besiktas

Tehnicianul Răzvan Lucescu este foarte aproape de a câștiga titlul cu PAOK Salonic în Grecia, iar această performanță l-a adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Presa turcă a scris că antrenorul român în vârstă de 50 de ani este dorit la Beșiktaș Istanbul, acolo unde ar urma să-l înlocuiască pe Șenol Guneș, cel care a preluat echipa națională a Turciei după demiterea lui Mircea Lucescu.

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic? ”Discutăm la finalul sezonului”

Răzvan Lucescu a fost contactat de oficialii clubului Beșiktaș Istanbul, dar antrenorul lui PAOK Salonic a anunțat o decizie în privința unei plecări din Grecia va lua abia la finalul sezonului. ”În prezent, toată atenția mea este îndreptată spre PAOK. Suntem într-un moment foarte importyant în campionat, așa că voi putea să mă gândesc la această propunere abia la finalul sezonului”, a fost răspunsul dat de tehnicianul român președintelui de la Beșiktaș, Fikret Orman, conform gazzetta.gr.

Cu șapte etape înainte de încheierea campionatului în Grecia, PAOK Salonic are un avans de șapte puncte în clasament față de principala urmăritoare Olympiakos Pireu. Pe lângă titlul care nu a mai fost câștigat de PAOK de peste 30 de ani, formația lui Răzvan Lucescu este foarte aproape de a egala un record vechi de 55 de ani, acela de a termina un sezon fără să fi suferit vreo înfrângere.

Răzvan Lucescu le oferă indicații jucătorilor de la PAOK Salonic
Răzvan Lucescu le oferă indicații jucătorilor de la PAOK Salonic

Nume grele pentru urmașul lui Șenol Guneș

Răzvan Lucescu, care mai are contract cu PAOK Salonic până în vara anului 2020, a avut o ieșire nervoasă la finalul întâlnirii cu Panionios Atena din Cupa Greciei, atunci când a criticat pe toată lumea. Pentru declarațiile făcute atunci, tehnicianul român riscă o pedeapsă uriașă. El ar putea fi suspendat pentru șase luni și amendat cu 50.000 de euro, în timp ce formația sa ar putea fi penalizată cu un punct.

Presa din Turcia a mai scris că Răzvan Lucescu nu este singurul antrenor cu care Beșiktaș Istanbul se află în negocieri. Oficialii turci l-ar fi contactat chiar pe tatăl lui Răzvan, Mircea Lucescu, iar acesta a anunțat că va da un răspuns peste o lună. Pe lista ”vulturilor” se mai află și italianul Antonio Conte, dar și Abdullah Avci, Mehmet Ozdilek, Guti și fostul internațional turc Sergen Yalcin.