Life

Pleacă Răzvan Simion de la Antena 1? Prezentatorul a făcut anunțul despre viitorul său: “Simți că obosești”

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne cu siguranță în istorie, la fel ca și celebrii prezentatori, Răzvan Simion și Dani Oțil.
26.12.2022 | 07:50
Pleaca Razvan Simion de la Antena 1 Prezentatorul a facut anuntul despre viitorul sau Simti ca obosesti
Răzvan Simion a vorbit despre retragerea sa din televiziune. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiecare job însă cere și sacrificii. Dacă de la distanță, viața lui Răzvan Simion, dar și cea a lui Dani Oțil pare una cât se poate de fabuloasă, atât din punct de vedere personal, dar și profesional, aflați că în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

Răzvan Simion, adevărul despre viața din televiziune

Răzvan Simion resimte cei 15 ani petrecut în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul tv a vorbit despre activitatea sa, dar și depsre cum resimte oboseala.

ADVERTISEMENT

Deși pentru telespectatori sunt doar patru ore de emisiune în fiecare dimineață, pentru Răzvan Simion și Dani Oțil sunt niște ore de live, filmate aproape o săptămână, iar asta nu e deloc ușor, după cum spune prezentatorul tv.

”Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămâna, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână.

ADVERTISEMENT

Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV”, a mărturisit prezentatorul tv, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Înainte de Antena 1, Răzvan Simion a mai lucrat și la radio și era nevoit să se trezească în fiecare dimineață, iar oboseala se resimte și acum, spune acesta.

ADVERTISEMENT

Are în plan Răzvan Simion să se retragă din televiziune?

Dovada cea mai clară este părul său cărunt, dar și ficatul său care se reface. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că nu de puține ori, la final de an, simte că pur și simplu nu mai poate și că nu mai are deloc energie.

”Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. (…)

ADVERTISEMENT

Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia (…)”, a mai dezvăluit el.

Întrebat de cei de la click.ro dacă are în plan să se retragă în televiziune, sau la un moment dat, să facă cu totul altceva, având în vedere anii întregi petrecuți pe sticlă, dar și oboseala acumulată, Răzvan Simion spune că momentan nu are în plan așa ceva.

Prezentatorul tv nu prea știe ce să facă în afară de televiziune și de asemenea își dorește în continuare să colecționeze amintiri, alături de bunul său prieten, Dani Oțil și nu numai.

În același timp, el a mai dezvăluit că în ciuda oboselii, se simte un om cât se poate de fericit.

Menționăm că oricum, Dani Oțil, dar și Răzvan Simion sunt plătiți regește de Antena 1 pentru matinalul lor de succes.

ADVERTISEMENT