Sport

Pleacă Ronaldo de la Manchester United? Un coechipier îl dă de gol: „Poate continua să înscrie pentru noi, dar este decizia lui“

Bruno Fernandes a vorbit despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, fiind de părere că doar starul portughez poate alege ce e mai bine pentru el.
23.08.2022 | 20:27
Pleaca Ronaldo de la Manchester United Un coechipier il da de gol Poate continua sa inscrie pentru noi dar este decizia lui
Bruno Fernandes a vorbit despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Sursă foto: manutd.com
ADVERTISEMENT

Mijlocașul „diavolilor roșii” a spus că dacă Ronaldo va rămâne la echipă, vestiarul echipei va fi bucuros. Fernandes a mai precizat și că cel mai important pentru Cristiano este să se simtă bine și să îi facă pe portughezi mândri la Campionatul Mondial din Qatar, ultimul din cariera sa.

Bruno Fernandes a vorbit despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United

Bruno Fernandes a vorbit la finalul meciului dintre Manchester United și Liverpool, scor 2-1, despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, fiind convins că CR7 va alege ce este mai bine pentru el:

ADVERTISEMENT

„Sunt multe de spus despre situația lui Cristiano, dar cel mai bine vorbiți cu el despre asta. Știu unele aspecte, dar nu sunt eu cel care ar trebui să le spună. În momentul de față joacă la Manchester United, nu știu ce îi rezervă viitorul, dacă va pleca sau va rămâne.

Cred că lumea vrea ca Ronaldo să rămână. Poate continua la un nivel mare și să înscrie pentru noi, dar este decizia lui. Trebuie să îi respectăm decizia, dacă va rămâne, colectivul va fi fericit”.

ADVERTISEMENT

„Dar, dacă va pleca, personal aș fi fericit pentru el, pentru că dacă el crede că este cea mai bună variantă pentru el, așa este. Cel mai important este să se simtă bine și să ne facă țara mândră”, a declarat Bruno Fernandes, potrivit Eleven Sport.

Cristiano Ronaldo și Harry Maguire au fost lăsați de Erik Ten Hag pe banca de rezerve pentru derby-ul cu Liverpool, starul portughez intrând în ultimele 10 minute, în timp ce Maguire nu a intrat pe teren deloc.

ADVERTISEMENT

Erik Ten Hag nu e interesat de vârsta lui Cristiano Ronaldo

Erik Ten Hag a vorbit despre Cristiano Ronaldo la finalul meciului cu Liverpool și le-a explicat jurnaliștilor că pentru el nu contează vârsta pe care o are starul portughez:

„În toată cariera sa, el a evoluat sub mai mulţi antrenori şi a făcut-o în mai multe stiluri şi sisteme. Întotdeauna a jucat, aşa de ce să nu poată face asta?

ADVERTISEMENT

Pentru mine, vârsta lui nu este o problemă. Dacă eşti tânăr, eşti suficient de bun, iar când eşti mai vârstnic şi încă oferi performanţă, eşti de asemenea destul de bun”.

„Avem o echipă şi apoi avem un mod de joc, un stil, dar şi un plan de joc. Şi apoi te uiţi care este cea mai bună abordare a jocului, iar noi asta am făcut astăzi”, a mai spus antrenorul „diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT