Fotbal international

Mesajul lui Mourinho pentru Rooney: “Poţi să pleci!”. OFERTĂ din Serie A!

UPDATE, 27.10, ORA 22:38. După ce Jose Mourinho l-a anunţat că poate pleca de la Manchester United, Rooney ar putea ajunge în Serie A. Presa din Italia anunţă faptul că atacantul englez ar...
27.10.2016 | 22:39
Mesajul lui Mourinho pentru Rooney Poti sa pleci OFERTA din Serie A
ADVERTISEMENT

UPDATE, 27.10, ORA 22:38. După ce Jose Mourinho l-a anunţat că poate pleca de la Manchester United, Rooney ar putea ajunge în Serie A. Presa din Italia anunţă faptul că atacantul englez ar putea ajunge la Inter în această iarnă. 

Rooney mai are oferte din China şi din MLS.


UPDATE, ora 13:50 / Începe să prindă contur transferul lui Wayne Rooney la Shanghai SIPG, formaţie pregătită de Sven-Goran Eriksson, fost selecţioner al Angliei. Chinezii oferă 90 de milioane de euro, sumă incredibilă dacă ţinem cont că internaţionalul englez a ajuns deja la 30 de ani.

ADVERTISEMENT

“Poţi să pleci”, este mesajul pe care Mou i l-a transmis lui Rooney, conform presei engleze. I-a recunoscut că nu va primi mai multe şanse să joace nici în următoarea perioadă şi i-a sugerat că ar trebui să îşi caute altă echipe. Rămîne de văzut dacă atacantul englez va prefera să renunţe la salariul colosal pe care l-ar putea încasa în China şi să continue în Europa.


Wayne Rooney, ajuns la 30 de ani, trece prin cea mai grea perioadă din cariera sa de fotbalist. Atacantul a fost trecut pe linie moartă de Jose Mourinho, iar la naţională nu mai este titular.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul Chelsea – Manchester United, care se dispută duminică, începînd cu ora 18:00, presa din Anglia a scris că Wayne Rooney este dorit de un club din China. Mutarea ar fi una senzaţională, care i-ar aduce lui Rooney un salariu record. Oferta a venit de la fostul selecţioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson. Acesta o antrenează din 2014 pe Shanghai SIPG. Conform jurnaliştilor britanici, Rooney a primit o ofertă de 90.000.000 de euro pentru a-şi încheia cariera la clubul pregătit de suedez.

Ştiind de relaţia nu tocmai bună dintre Mourinho şi Rooney, englezii l-au încolţit pe atrenorul portughez cu întrebări despre căpitanul lui United. ”N-am să iau niciodată vreo decizie în legătură Rooney. Un jucător de statura sa, cu istoria pe care o are în spate, nu o să plece niciodată de la Manchester United, doar dacă el va alege asta. L-am pus pe Rooney trei meciuri pe bancă pentru că mă gîndesc la binele echipei şi nu la anumiţi jucători. E greu să pui un jucător cu cifrele sale pe bancă”, a declarat Mourinho, care a lăsat să se înţeleagă că doar Wayne Rooney îşi poate decide viitorul.

ADVERTISEMENT

2.300.000 de euro lunar ar urma să fie salariul lui Wayne Rooney, dacă va alege să plece în China. Asta ar înseamna un salariu de 27.600.000 de euro anual!