Fotbal international

Pleacă Salah de la Liverpool? Egipteanul și-a închis contul de Twitter cu un mesaj misterios

23.01.2019 | 16:34
Pleaca Salah de la Liverpool Egipteanul sia inchis contul de Twitter cu un mesaj misterios

Pleacă Mohammed Salah de la FC Liverpool? Până la începutul acestei săptămâni această întrebare nici ca glumă nu ar fi fost bună, dar în urma unei curioase decizii luată de starul egiptean al cormoranilor orice poate fi luat în calcul. În orice caz, din acest moment în orașul Beatleșilor este acum alertă de gradul zero printre fanii liderului din Premier League, iar nu mai puțin de 7,5 milioane de persoane care urmăreau contul de Twitter al lui Salah nu vor mai putea face acest lucru și își pun tot felul de întrebări asupra a ceea ce a vrut să spună atacantul lui Jurgen Klopp în ultimul mesaj postat.

În ultimul său mesaj de pe contul de Twitter, înainte de a lua neașteptata decizie de a-l închide Mohamed Salah a postat: “Time to get in touch,  for real”, ceea ce înseamnă “Momentul să ne punem în contact, cu adevărat”. După care, fără nici o explicație, egipteanul și-a lăsat pe cei 7,5 milioane de urmăritori fără posibilitatea de a vedea și continuarea sau eventual explicația acestor cuvinte, contul fiind închis.

Salah și-a închis contul de Twitter, care era urmărit de 7,5 milioane admiratori

Acum fanii lui Liverpool, în primul rând, dar și admiratorii golgeterului The Reds, sunt complet bulversați. Ce a vrut să spună omul care are cântecul său în tribunele de pe Anfield Road? Mesajul poate fi interpretat în mai multe variante, de la cea mai optimistă până la cel mai negru scenariu, care ar însemna despărțirea de Liverpool.

Mohamed Salah, mesaj misterios pe Twitter. Egipteanul a decis să își închidă contul
Mohamed Salah, mesaj misterios pe Twitter. Egipteanul a decis să își închidă contul

Poate fi vorba de o plecare bombă la un alt club mare din Europa și primele gânduri duc spre Real Madrid, echipa care nu mai are un puncheur veritabil după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Ceea ce ar produce o mare revoltă printre fani, însă nimic mai mult de atât, pentru că nu ar avea ce face. Poate fi vorba de momentul ieșirii din scenă de la naționala Egiptului, conflictele cu șefii federației de la Cairo fiind destul de frecvente.

Se așteaptă acum decizia pe care o va lua atacantul egiptean

Poate fi și varianta unei urări de An Nou, venită, ce e drept, mai târziu, din partea egipteanului, dar, dacă analizăm și varianta fericită, poate fi un semn pentru conducerea cormoranilor pentru a se așeza la masa tratativelor, pentru o prelungire de contract și, implicit, pentru o măriere salarială. Cert este că odată cu închiderea Twitter-ului fanilor și admiratorilor nu le-a rămas decât să facă tot felul de supoziții și să aștepte să vadă ce decizie va lua Salah.