EXCLUSIV. Săpunaru face luni vizita medicală, apoi SEMNEAZĂ!

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
02/07/2017, 00:06
EXCLUSIV. Săpunaru face luni vizita medicală, apoi SEMNEAZĂ!

UPDATE. Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a explicat motivele despărţirii de Cristian Săpunaru, afirmând că nu i-a fost uşor nici să-i comunice antrenorului principal Edi Iordănescu faptul că nu-l va mai avea la dispoziţie pe cel mai bun jucător al echipei.

“Am avut o discuţie cu Săpunaru şi i-am promis că atunci când va avea o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar îl vom lăsa să plece. Am fost şi eu jucător şi ştiu ce înseamnă să ratezi contracte şi de aceea voi face tot ceea ce depinde de mine să nu ţinem vreun jucător cu forţa. Săpunaru rămâne cel mai bun fundaş din campionatul nostru, un fotbalist de naţională, şi nu a fost uşor să-i explic lui Edi Iordănescu faptul că nu-l va mai avea la echipă. Dar are şi Săpunaru o vârstă şi trebuie să-l înţelegem şi pe el”, a afirmat Dani Coman.

–––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. EXCLUSIV. FANATIK.RO a aflat că luni, 3 iulie, Săpunaru va efectua vizita medicală la Kayserispor, ca mai apoi să semneze contractul şi să înceapă antrenamentele cu echipa antrenată de Marius Şumudică.

–––––––––––––––––––

UPDATE: Conform agenţiei DHA, Cristi Săpunaru a semnat un contract pe doi ani cu formaţia Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică. Ştirea a fost preluată şi de cotidianul Hurriyet, aceştia anunţând că fotbalistul de 33 de ani a semnat contractul vineri noapte, iar luni se va prezenta la antrenamentele echipei. La Kayserispor, Săpunaru va fi coleg cu Silviu Lung şi Fernando Boldrin. 

Plecarea lui Cristi Săpunaru de la Astra Giurgiu ar putea dinamita vestiarul clubului giurgiuvean. În momentul în care Edi Iordănescu a venit la echipă, oficialii clubului i-au promis antrenorului că fundaşul dreapta nu va pleca de la echipa-VEZI DETALII AICI

Pleaca Săpunaru de la Astra Giurgiu? Asta este întrebarea pe care şi-o pun fanii fostei campioane a României. Marius Şumudică, fostul antrenor al formaţiei Astra Giurgiu, insistă pentru transferul internaţionalului român la Kayserispor – VEZI DETALII.

Cristi Săpunaru mai are contract cu Astra Giurgiu până pe 30 iunie 2018, dar fosta campioană a României este foarte aproape să-l vândă pe fundaşul în vârstă de 33 de ani. Astra Giurgiu a ajuns la un acord cu Kayserispor pentru transferul lui Cristi Săpunaru. Turcii trebuie să plătească suma de 300.000 de euro, dar dacă plata nu se face până pe data de 5 iulie, atunci mutara pică. Ulterior, pentru a-l lua de la Astra Giurgiu, turcii trebuie să plătească 500.000 de euro.

Cum va încasa Astra Giurgiu 500.000 de euro

Iniţial. oficialii lui Kayserispor îşi doreau să ofere în schimbul lui Cristi Săpunaru 150.000 de euro, dar Astra Giurgiu nu accepta o sumă mai mică de 500.000 de euro. În cele din urmă oficialii Astrei au cedat insistenţelor lui Săpunaru, care primea 15.000 de euro pe lună de la fosta campioană a României şi va încasa la noua echipă 40.000 de euro, iar turcii vor plăti 300.000 de euro. Dacă Kayserispor nu va plăti până pe 5 iulie, atunci preţul va reveni la jumătate de milion de euro.

Cristian Săpunaru ar urma să efectueze vizita medicală în zilele următoare şi va semna contractul cu Kayserispor, toate aceste adacă lucrurile vor decurge normal. Astfel, Săpunaru o să devină al treilea fotbalist din Liga 1 transferat în această vară de Marius Şumudică.

800.000 de euro este cota lui Săpunaru, conform transfermarkt

Închide ×