Sport

Pleacă Sergio Ramos în vară de la PSG?! Cum a reacționat vestiarul parizienilor când a auzit de această variantă

Zvonurile plecării lui Sergio Ramos de la PSG au fost dezmințite de jurnaliștii francezi, care au notat ce reacție a avut vestiarul campioanei Franței.
10.06.2022 | 09:37
Pleaca Sergio Ramos in vara de la PSG Cum a reactionat vestiarul parizienilor cand a auzit de aceasta varianta
Zvonurile plecării lui Sergio Ramos de la PSG au fost dezmințite. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al lui Real Madrid nici nu se gândește să se retragă din fotbal încă, ci mai vrea să joace în continuare la cel mai înalt nivel.

Vestiarul lui PSG a reacționat la zvonurile plecării lui Sergio Ramos

Jurnaliștii francezi au dezmințit zvonurile plecării lui Sergio Ramos de la PSG, explicând ce rol important a avut fundașul central iberic, deși nu a jucat atât de multe meciuri în sezonul recent încheiat pentru PSG. Aceștia au scris și despre cum a reacționat vestiarul la auzul zvonurilor plecării sale de la echipă.

ADVERTISEMENT

„Sergio Ramos este rugat să rămână la PSG și în sezonul următor. Tot vestiarul l-a adoptat. Angajamentul său unic este lăudat, iar sfaturile sale sunt foarte apreciate”, a scris pe Twitter jurnalistul francez Hadrien Grenier.

Sergio Ramos a jucat 12 meciuri pentru PSG în ultimul sezon din Ligue 1, reușind să înscrie un gol. Ramos a jucat și un meci în Cupa Franței.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani are Sergio Ramos

Sergio Ramos nu ia în calcul o retragere

Sergio Ramos a vorbit despre cariera sa și a mărturisit că nu are de gând să se retragă prea curând din fotbal, visând să mai joace încă patru sau cinci ani la cel mai înalt nivel, după care să încerce o nouă provocare:

„Mi-ar plăcea să mai joc încă patru-cinci ani la cel mai înalt nivel, apoi să am o altă experiență”.

ADVERTISEMENT

„Am semnat pe doi ani la Paris, dar vom încerca să fie trei (n.r. râde). Încă unul și apoi vedem. Dar atâta timp cât fizicul ține, cred că îmi pot menține mintea concentrată”, a spus Sergio Ramos pentru Prime Video.

„Pentru mine este un privilegiu să port acest tricou și la o echipă atât de frumoasă ca Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Va fi astfel ceva special să joc aici la Paris! Sunt nerăbdător să văd ce îmi rezervă viitorul!”, spunea Sergio Ramos la venirea sa la PSG.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: