Fotbal international

Pleacă și Bale de la Real Madrid? Manchester United, ofertă oficială

16.07.2018 | 21:13
Pleaca si Bale de la Real Madrid Manchester United oferta oficiala

După cedarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, Real Madrid este pe cale să-l lase să plece și pe internaționalul galez Gareth Bale, pentru care Manchesater United a făcut o ofertă oficială.

Conform cotidianului The Mirror, Jose Mourinho a făcut o ofertă de 140 de milioane de euro pentru Gareth Bale, sumă care ar fi pe placul președintelui ”galacticilor” Florentino Perez. Suma ar urma să fie plătită eșalonat, în doi ani.

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, Real Madridf este aproape să se despartă și de Gareth Bale, pentru care Manchester United a făcut o ofertă oficială
După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, Real Madridf este aproape să se despartă și de Gareth Bale, pentru care Manchester United a făcut o ofertă oficială

Manchester United și Bayern Munchen îl vor pe Bale de la Real Madrid

Manchester United i-a pregătit lui Bale un salariu de 425.000 de euro pe săptămână, ceea ce l-ar transforma pe galez în cel mai bine plătit jucător din Premier League. United nu este la prima tentativă de a-l transfera pe Bale. ”Diavolii” au încercat să-l aduca și în 2007, atunci când jucătorul a plecat de la Tottenham la Real Madrid, dar și anul trecut.

Însă, se pare că englezii vor avea o concurență neașteptată din partea unui alt gigant al Europei. Conform presei germane, și Bayern Munchen ar fi dispusă să plătească 140 de milioane de euro pentru Gareth Bale.

În schimb, Real Madrid ar fi interesată să-l trimită pe internaționalul galez la Tottenham Hotspur pentru a-i scădea prețul de transfer golgheterului Campionatului Mondial, Harry Kane, care este dorit cu insistență pe Santiago Bernabeu.

Tags: