Fotbal international

Pleacă și Marcelo de la Real Madrid? E dorit de Cristiano Ronaldo la Juventus

08.08.2018 | 19:42
Pleaca si Marcelo de la Real Madrid E dorit de Cristiano Ronaldo la Juventus

Fundașul stânga brazilian Marcelo este pe punctul de a pleca de la echipa Real Madrid, după 11 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. Conform cotidianului italian Tuttosport, superstarul ”galctic” este dorit de formația Juventus Torino, acolo unde s-ar putea reîntâlni cu prietenul său Cristiano Ronaldo.

Această informaţie vine în contextul în care presa internaţională a anunţat că actualul fundaş stânga al torinezilor, Alex Sandro, poate ajunge la Paris Saint-Germain pentru 40 de milioane de euro. Astfel, ”Bătrâna Doamnă” ar avea nevoie de un nou fundaş stânga, iar Marcelo este prima opţiune.

Ronaldo a cerut aducerea lui Marcelo de la Real Madrid

Plecarea lui Marcelo de la Real Madrid ar însemna cu adevărat încheierea unei ere galactice, după ce Florentino Perez s-a despărțit deja de Cristiano Ronaldo, iar croații Luka Modric și Matteo Kovacic sunt și ei pe punctul de a părăsi formația care a câștigat ultimele trei ediții ale Champions League.

Imediat după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, presa internațională a speculat faptul că Marcelo va merge după prietenul său în Italia. Chiar superstarul portughez le-ar fi cerut oficialilor ”Bătrânei Doamne” să-l aducă pe internaționalul brazilian. Marcelo, în vârstă de 30 de ani, mai are un contract până în 2022 cu Real Madrid şi o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 180 de milioane de euro.

Fundașul stânga brazilian Marcelo este pe punctul de a pleca de la echipa Real Madrid, fiind dorit de prietenul său Cristiano Ronaldo la Juventus Torino
Fundașul stânga brazilian Marcelo este pe punctul de a pleca de la echipa Real Madrid, fiind dorit de prietenul său Cristiano Ronaldo la Juventus Torino

După plecarea portughezului, Marcelo i-a transmis un mesaj emoționant atacantului Cristiano Ronaldo. Internaționalul brazilian a făcut o postare pe contul de Instagram și a primit peste un milion de like-uri în două ore. ”Jur că nu mi-am imaginat că va veni această zi, însă nimic nu este veșnic. Sper că ești fericit la noul tău club. Au trecut aproape 10 ani, 10 ani de bucurii, victorii, înfrângeri și momente deosebite. Am învățat multe de la tine, dedicarea de care ai dat dovadă este unică. Toate cele bune pentru familia ta frumoasă. Îmi va fi dor de discuțiile noastre înainte de meciuri. Sunt mândru că am jucat cu tine, nu pentru că ești cel mai bun jucător, ci pentru ce fel de om ești”, a mai spus Marcelo în mesajul de despărțire de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a creat o adevărată isterie la Torino

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 117 de milioane de euro în două tranșe, a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Superstarul portughez a efectuat vizita medicală la o clinică din Torino și apoi  a fost prezentat oficial la Juventus.

Cristiano Ronaldo a creat o adevărată isterie la Torino. Un restaurant renumit din orașul italian a scos la vânzare pizza CR7, în culorile alb și negru ale campioanei Italiei. Un alt comerciant a început să vândă înghețata CR7, în onoarea aducerii superstarului portughez la Juventus. Înghețata este în alb și negru, deasupra fiind scris din biscuiți de ciocolată CR7 și este servită alături de fructe de pădure.