Life

Pleacă Simona Gherghe de la Mireasă? Anunțul oficial nu lasă loc de nicio interpretare

Simona Gherghe părăsește emisiunea Mireasa? Declarația celebrei prezentatoare de la Antena 1 lămurește cum stau lucrurile.
19.05.2023 | 17:53
Pleaca Simona Gherghe de la Mireasa Anuntul oficial nu lasa loc de nicio interpretare
Simona Gherghe părăsește emisiunea Mireasa? Declarația celebrei prezentatoare de la Antena 1 lămurește cum stau lucrurile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pleacă blondina de la cârma emisiunii matrimoniale care în momentul de față a ajuns la sezonul 7? Anunțul oficial nu lasă loc de nicio interpretare. Ce a spus moderatoarea despre show-ul pe care îl prezintă.

Simona Gherghe părăsește emisiunea Mireasa? Declarația celebrei prezentatoare de la Antena 1 lămurește cum stau lucrurile

Simona Gherghe părăsește emisiunea Mireasa? Aceasta este curiozitatea pe care o au oamenii în prezent, mai ales după ce a primit numeroase critici de la fani. Vedeta de la Antena 1 a făcut o declarație care lămurește cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a anunțat că în perioada următoare caravana show-ului va pleca prin țară, în căutarea noilor concurenți. Acest lucru se întâmplă acum pentru că sezonul actual se va încheia în curând.

„Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele da să se înscrie la casting”, a mărturisit Simona Gherghe, conform cancan.ro.

Simona Gherghe, absentă de pe platourile de filmare de la Mireasa

Simona Gherghe este dedicată emisiunii matrimoniale de la Antena 1, chiar dacă au fost și momente în care a fost absentă de pe platourile de filmare de la Mireasa. Prezentatoarea a fost înlocuită de câteva ori la cârma show-ului de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, problemele medicale ale copiilor săi au ținut-o departe de micile ecrane și de telespectatori. De fiecare dată vedeta și-a ținut fanii la curent cu evoluția stării de sănătate a celor mici, băiatul fiind mai sensibil la boli.

„Serile noastre sunt haos. Un taifun de energie, fix în clipele alea când te gândești că am putea să ne așezăm și noi liniștiți în pat, după o zi întreagă de alergat pe afară, joacă, biciclete și plimbări.

ADVERTISEMENT

Până la povestea de seară parcă se adună în ei toată joaca din lume ce trebuie consumată acum-acum. Cu greu reușim să-i potolim. Așa că scenele alea cu vorbe în șoaptă, cu oameni și copii calmi sunt doar în filme.

Cel puțin în familia noastră atât de energică seara. Încă îi adorm în același pat”, a dezvăluit Simona Gherghe pe pagina personală de Instagram, unde a publicat o imagine cu cei doi copii, Ana și Vlad.

ADVERTISEMENT