Sport

Pleacă Toni Petrea la finalul campionatului de la FCSB?! Reacţia lui Gigi Becali: “Eu nu fac planificare. Asta e nebunie!”. Ce spune antrenorul. Exclusiv

Toni Petrea are contract cu FCSB până la finalul sezonului. Antrenorului i s-a cerut demisia la finalul meciului și a spus că va avea o discuție cu conducerea. Gigi Becali a dat o reacție pentru FANATIK pe acest subiect.
04.04.2022 | 11:35
Pleaca Toni Petrea la finalul campionatului de la FCSB Reactia lui Gigi Becali Eu nu fac planificare Asta e nebunie Ce spune antrenorul Exclusiv
Gigi Becali și Toni Petrea. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a treia din play-off. La finalul confruntării, galeria roș-albaștrilor i-a cerut demisia lui Toni Petrea. Tehnicianul are contract până la finalul sezonului cu FCSB.

Pleacă Toni Petrea la finalul campionatului de la FCSB?! Reacția lui Gigi Becali: “Eu nu fac planificare”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat pentru FANATIK că nu face planificare referitor la banca tehnică atâta timp cât echipa are încă șanse la titlu:

ADVERTISEMENT

“Tu dacă vrei să mergi la Constanța la mare să prinzi pește, pui tigaia pe foc la București? Eu nu fac planificare. Asta e nebunie. Nu vorbim de Toni Petrea când avem campionatul de jucat. Asta e can can, să vorbim acum dacă rămâne sau nu Petrea”, a spus patronul celor de la FCSB pentru FANATIK.

Toni Petrea: “Dacă se consideră că e mai bine să plec… renunţăm, nu este nicio problemă”

Toni Petrea a spus la finalul meciului că va avea o discuție cu cei din conducere referitor la continuarea colaborării. Antrenorul de la FCSB a recunoscut că nu se gândește la viitor, singurul lucru pe care este concentrat fiind cele șapte meciuri rămase:

ADVERTISEMENT

“O să am o discuţie cu conducerea. Dacă se consideră că e mai bine să plec… renunţăm, nu este nicio problemă. Sincer, mă gândesc la finalul acesta de sezon, la cele şapte jocuri pe care le mai avem, să scot maximum din ele. 

Am contract până la finalul sezonului, vreau să îl duc la capăt. Şi vom vedea ce va fi. Nu vreau să mă gândesc mai departe, vreau să mă gândesc doar la ce am de făcut acum. Cele şapte meciuri pe care le mai avem de discutat. Şi apoi vom vedea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt plătiţi pentru ceea ce fac, trebuie să îşi facă datoria indiferent de cine e antrenor şi care este strategia clubului”, a spus Toni Petrea.

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB!

Toni Petrea a preluat banca tehnică a celor de la FCSB în luna noiembrie a anului trecut, de la Edi Iordănescu. Antrenorul a mai condus echipa în stagiunea precedentă, când a încheiat pe locul doi cu echipa roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Ultimul antrenor care a câștigat titlul cu FCSB a fost Costel Gâlcă. În sezonul 2014-2015, roș-albaștrii au devenit campioni după o luptă cap la cap cu ASA Târgu Mureș, tranșată abia în ultima etapă.

“Devine din ce în ce mai greu să câştigăm campionatul. Nu mă gândesc la rezultatele CFR-ului, mă gândesc la ce facem noi. Ne-am complicat existenţa şi pentru locul doi, permiţând Universităţii Craiova să se apropie de noi”, Toni Petrea

  • 47 de ani are Toni Petrea
  • 10.000 de euro lunar este salariul lui Petrea la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT