Plecăm din Brazilia umiliţi?! Doar ei mai au ŞANSE la MEDALII!

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
09/08/2016, 12:24
Plecăm din Brazilia umiliţi?! Doar ei mai au ŞANSE la MEDALII! GALERIE FOTO

Naţionala de handbal şi Andreea Chiţu erau cotate cu cele mai mari şanse să cucerească medalie la Jocurile Olimpice de la Rio.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din tîrg. Cel puţin în cazul judokanei, care a fost eliminată. Nici Neagu şi compania nu stau prea bine. Au nevoie de două victorii în ultimele trei partidei, după ce au înregistrat deja două înfrîngeri, pentru a se califica în sferturile de finală. Astfel că şansele ca naţionala de handbal să obţină o medalie sînt, în clipa de faţă, mici.

În continuare, FANATIK.RO vă prezintă lista românilor care au cele mai mari şanse să aducă României o medalie:

1. TENIS – dublu masculin
În sferturile de finală, perechea formată din Florin Mergea şi Horia Tecău va înfrunta Brazilia, cap de serie numărul 3. Marcelo Melo şi Bruno Soares formează cuplul de care trebuie să dispunem pentru a accede în semifinale. Partida se anunţă una foarte grea.

2. CĂTĂLINA PONOR
Gimnasta s-a calificat în finală la bîrnă şi poate termina în medalii doar cu o prestaţie de zile mari. De remarcat că Ponor nu este favorită la primele trei locuri.

3. MARIAN DRĂGULESCU
S-a calificat cu dificultate în finală, însă, în ultimul act, poate produce surpriza dacă ţinem cont de experienţa pe care o are în sărituri.

4. SABIE
Avînd în vedere faptul că este vicecampion la Londra, Tineriu Dolniceanu are şanse mari să obţină o medalie.

5. SPADĂ
Echipa feminină este, deja, calificată în sferturile de finală, unde vom înfrunta SUA. Avem şanse reale la medalie.

6. JUDO
Daniel Natea are un meci infernal în turul 2, unde adversar îi va fi Abdullo Tangriev (Uzbekistan), vicecampion olimpic în 2008.

7. BOX
Cap de serie numărul 8, Mihai Nistor este campion mondial la profesionişti, versiunea AIBA, şi este singurul pugilist român care prezent la Jocurile Olimpice. Nu se află printre favoriţi la cucerirea unei medalii, dar poate produce surpriza.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×