Life

Plecare importantă de la Antena 3: “Motivul rămâne între mine şi conducere”

Postul de televiziune Antena 3 pierde unul dintre cei mai vechi și mai experimentați oameni. Este vorba de un jurnalist foarte apreciat în trustul Intact.
17.03.2022 | 17:42
Plecare importanta de la Antena 3 Motivul ramane intre mine si conducere
Antena 3 pierde un reporter important. Care este motivul plecării din trust. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Roxana Ciucă, unul dintre cel mai cunoscuți reporteri de la Antena 3, a luat decizia de a renunța la locul de muncă pe care l-a ocupat în ultimii 8 ani. Hotărârea a fost luată în urmă cu foarte puțină vreme de jurnalistă.

Antena 3 pierde un reporter important. Care este motivul plecării din trust

Reporterul, care a acoperit zona de eveniment la postul de televiziune Antena 3, a confirmat plecarea. Roxana Ciucă a realizat în ultimii 8 ani numeroase relatări din teren care țin de dosare, percheziţii, personalităţi arestate, DNA, justiţie și război.

ADVERTISEMENT

Jurnalista nu a dorit să vorbească despre motivul pentru care își îndreaptă atenția spre un alt post TV, deși susține că nu dorea să renunțe. Vedeta nu a oferit amănunte, precizând că motivul plecării sale va rămâne între ea și conducere.

„Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut.

ADVERTISEMENT

Îi mulţumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3”, a spus Roxana Ciucă pentru paginademedia.ro.

În altă ordine de idei, reporterul a mai subliniat că va merge la un alt post de televiziune, fără a da mai multe informații despre postul pe care îl va ocupa de acum înainte. Nu este exclus să semneze cu România TV.

ADVERTISEMENT

A lucrat din teren o perioadă foarte lungă, dar a fost și la pupitrul știrilor de la Antena 3, mărturisind că pe ambele le face cu aceeași pasiune. Roxana Ciucă este foarte implicată în ceea ce realizează.

Cine este Roxana Ciucă, reporterul care pleacă de la Antena 3

Roxana Ciucă este absolventă de Jurnalism și are un master în comunicare la SNSPA. Reporterul a lucrat timp de 3 ani la Realitatea TV, cât și la Biroul de presă al Primăriei Sectrorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

Jurnalista s-a făcut remarcată după ce i-a intervievat pe magistrații Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr în perioada în care postul TV susținea proiectele PSD de masacrare a legilor justiției.

În ultimele două săptămâni, de când a pornit războiul dintre Rusia și Ucraina, a transmis de la Vama Siret dramele refugiaţilor. De asemenea, a mers 12 kilometri pe jos pentru a ajunge la epava elicopterului prăbuşit în judeţul Constanţa.

ADVERTISEMENT