Sport

Plecare bombă de la Craiova! Și-a dat demisia: “Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal!”. Exclusiv

Plecare bombă de la Craiova, la o zi după victoria cu Petrolul. Marian Copilu și-a dat demisia și a oferit pentru FANATIK primele declarații.
16.10.2022 | 23:26
Plecare bomba de la Craiova Sia dat demisia Vreau sa fiu mai aproape de familie Renunt la fotbal Exclusiv
Plecare bombă de la Craiova. Marian și-a dat demisia: „Vreau să fiu mai aproape de familie! Mă retrag din fotbal” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a rămas fără președinte executiv, după ce Marian Copilu a decis duminică să își dea demisia. FANATIK a aflat toate detaliile despre plecare bombă de la Craiova și a vorbit cu deja fostul oficial al oltenilor.

Plecare bombă de la Craiova! Și-a dat demisia: “Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal!”

“Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal”, este anunțul pe care Marian Copilu l-a făcut în exclusivitate pentru FANATIK.Sâmbătă, U Craiova câștiga în prelungiri partida cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu a fost instalat în funcția de președinte executiv la Universitatea Craiova la începutul acestui an. După ce în trecut a fost parte importantă a proiectului de succes de la CFR Cluj. FANATIK anunțase în exclusivitate, în ianuarie, sosirea lui Marian Copilu la Craiova.

Ultima mutare importantă dirijată de Marian Copilu la Universitatea Craiova a fost aducerea lui Giedrius Arlauskis. Este bun prieten cu portarul lituanian încă din perioada CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu pleacă de la U Craiova după mai puțin de un an. Tot FANATIK anunțase în ianuarie că vine în Bănie

Arlauskis a debutat sâmbătă la Universitatea Craiova, în partida cu Petrolul, scor 2-1. Arlauskis a luat gol de la Irobiso, după ce respinsese în primă fază o lovitură de cap periculoasă.

Marian Copilu a fost cel care la începutul acestui sezon a propus numirea lui Laszlo Balint în funcția de antrenor la Universitatea Craiova. Fostul tehnician de la UTA nu a avut succes în Bănie, însă.

ADVERTISEMENT

În schimb, varianta Mirel Rădoi a venit mai degrabă la propunerea lui Sorin Cîrțu, de asemenea un om cu multă influență la patronul Mihai Rotaru.

Marian Copilu pleacă de la Universitatea Craiova la o zi după victoria cu Petrolul, extrem de importantă în clasamentul din SuperLiga

Marian Copilu pleacă de la Universitatea Craiova la o zi după 2-1 cu Petrolul, rezultat care a dus echipa pe locul 5 în clasamentul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu are nu mai puțin de patru titluri de campion al României câștigate din postura de conducător, toate la CFR Cluj. A plecat, totuși, cu scandal de la ardeleni. Asta după ce patronul a fost nemulțumit pentru susținerea pe care Copilu i-a arătat-o fostului antrenor, Marius Șumudică.

4… titluri de campion are Marian Copilu în palmares, toate în conducerea celor de la CFR Cluj

Cota BETANO pentru U Craiova: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Hermannstadt – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT