Sport

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! Dan Petrescu rămâne fără cel mai important atacant. Exclusiv

Jefte Betancor (29 ani), atacantul lui CFR Cluj, este aproape de o plecare din Gruia după doar câteva luni. Campioana României negociază împrumutul spaniolului în Cipru, la Pafos.
02.09.2022 | 11:48
Plecare de ultima ora de la CFR Cluj Dan Petrescu ramane fara cel mai important atacant Exclusiv
Jefte Betancor a semnat cu CFR Cluj pe data de 17 iunie
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj, însă fostul golgheter al lui Farul este aproape de despărțirea de campioana României.

Transfer surprinzător la CFR Cluj! Jefte Betancor ar putea pleca din Gruia după doar două luni și jumătate de la transfer

FANATIK a aflat în exclusivitate că Jefte Betancor este la un pas să-și încheie aventura la CFR Cluj. Atacantul spaniol se află în discuții cu ciprioții de la Pafos și ar putea fi împrumutat până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Betancor a jucat 14 meciuri în acest sezon la CFR Cluj și a reușit să marcheze trei goluri, dintre care două în preliminariile Conference League cu Inter Club d’Escaldes și Șahtior Soligorsk.

Atacantul a fost transferul verii în SuperLiga, iar campioana României a plătit 250.000 de euro pentru transferul său. Gică Hagi ar urma să mai primească și alte bonusuri dacă CFR Cluj va ajunge în primăvară europeană în Conference League. Ba, mai mult, Farul a păstrat 20 de procente dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor, al doilea golgheter în sezonul trecut după Florin Tănase

Jefte Betancor s-a duelat cu Florin Tănase pentru titlul de golgheter în sezonul trecut din SuperLiga. Betancor a reușit să marcheze pentru Farul Constanța 16 goluri în 36 de meciuri și a oferit și două assist-uri.

Jucătorul i-a atras atenția și lui Gigi Becali, care a spus că ar fi singurul atacant care s-ar plia pe jocul FCSB-ului: „Singurul care îmi place e Jefte (Jefte Betancor, de la Farul Constanța – n.r.), dar dacă îi zic lui Gică Hagi îmi cere 2 milioane și nu-i dau. Dacă îl vedeam când era la Voluntari, îl luam”.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor e cel mai important atacant rămas în lot după accidentarea lui Gabriel Debeljuh

Pierderea lui Betancor ar putea cântări greu pentru Dan Petrescu. Jefte era cel mai important atacant valid pe care îl avea la dispoziție Dan Petrescu, după accidentarea gravă a lui Gabriel Debeljuh.

Atacantul croat s-a operat și va fi indisponibil în următoarele șase luni. Astfel, Dan Petrescu se vede nevoit să se bazeze în ofensivă doar pe Cephas Malele, Emmanuel Yeboah sau Sergiu Buș.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a adus și pe atacantul olandez Rangelo Janga

Dan Petrescu mai are o soluție la dispoziție pentru postul de atacant: Rangelo Janga, al cărui transfer a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Vârful de 30 de ani, care evoluează pentru naționala statului Curacao, este așteptat să semneze din clipă în clipă cu ardelenii. Rangelo Janga a mai jucat de-a lungul carierei la Wilem II, Excelsior, Omonia Aradippou, FC Dordrecht, AS Trencin, Gent, Astana, Lugano, NEC Nijmegen și Apollon Limassol.

  • 3 goluri a marcat Jefte Betancor în acest sezon la CFR Cluj
ADVERTISEMENT