Sport

Plecare surprinzătoare de la Universitatea Craiova: un conducător cu greutate a fost pus pe liber de Mihai Rotaru

Remanierea din cadrul Universității Craiova continuă și la nivel administrativ, nu doar la nivel sportiv. Oltenii se debarasează și de managerul general, Marcel Popescu.
13.02.2023 | 14:27
Plecare surprinzatoare de la Universitatea Craiova un conducator cu greutate a fost pus pe liber de Mihai Rotaru
Plecare surprinzătoare de la Universitatea Craiova: un conductor cu greutate a fost pus pe liber de Mihai Rotaru! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova dă afară pe bandă rulantă! Nu doar jucători, ci și conducători. Alb-albaștrii l-au pus pe liber pe Marcel Popescu (73 de ani), un om cu greutate și vechime în administrația clubului.

Marcel Popescu, out de la Universitatea Craiova

Popescu ocupa funcția de manager general al clubului patron de Mihai Rotaru și era un oficial cu ștate vechi în cadrul administrației oltenilor. De numele său se leagă ultimul mare succes al Universității Craiova, fiind președinte în 1991, an în care alb-albaștrii au realizat ultimul event.

ADVERTISEMENT

„Oficial: Mulțumim, Marcel Popescu! Știm că vei fi pe viață alături de Știința!”, a fost mesajul scurt, dar la obiect, postat pe Facebookul Universității Craiova, cu referire la despărțirea de fostul manager general.

Capul lui Marcel Popescu nu este primul care cade în această perioadă la Universitatea Craiova. FANATIK a anunțat în exclusivitate despărțirile de jucătorii Giedrius Arlauskis, Paul Papp și Ivan Martic, ultimii doi ajungând între timp la Petrolul Ploiești, respectiv Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Pe urmele lui Marian Copilu

Plecarea lui Marcel Popescu nu este prima din conducerea Universității Craiova în acest sezon. Toamna trecută, după o victorie cu Petrolul, clubul patronat de Mihai Rotaru s-a despărțit și de Marian Copilu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

În ciuda numeroaselor despărțiri, Universitatea Craiova pare pe un drum bun, mai ales că urmează derby-ul cu FCSB. În etapa a 25-a din SuperLiga, oltenii au învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-0. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a dezvăluit culisele revoluției de pe „Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Ei s-au trezit din punctul meu de vedere. Pentru noi n-a fost o surpriză. Decepția a plecat din cauza contrastului în ceea ce au arătat în cantonament, în meciurile de pregătire, în antrenamente și ceea ce au arătat când ne-am întors de acolo. D-aia am fost decepționați.

Noi voiam să vedem echipa care a fost în cantonament și care s-a pregătit. O echipă agresivă, organizată, cu atitudine, care face pressing și nu știam unde a dispărut. Nu știam unde a dispărut echipa și sâmbătă seară am regăsit-o parțial.

ADVERTISEMENT

Am văzut echipa de sâmbătă seară în cantonament. Nu eu, cu toții. Staff-ul tehnic, suporterii care au fost acolo, au zi ‘Domne, unde e echipa aia? Ce s-a întâmplat?’ Ușor-ușor începem să o regăsim”, a declarat patronul oltenilor.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT