Life

Plecare surpriză din emisiunea Vorbește Lumea. Ce vedetă a părăsit platoul matinalului de la Pro TV

Plecare surpriză la Vorbește Lumea, după ce o altă vedetă a părăsit platoul emisiunii de la Pro TV. Despre cine este vorba?
09.07.2021 | 23:41
Plecare surpriza din emisiunea Vorbeste Lumea Ce vedeta a parasit platoul matinalului de la Pro TV
Plecare surpriză din emisiunea Vorbește Lumea. Ce vedetă a părăsit platoul matinalului de la Pro TV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O nouă schimbare la Vorbește Lumea, după ce o altă vedetă a plecat din gașca de la Pro TV. De când a plecat Adela Popescu de la cârma emisiunii, în luna ianuarie, au urmat numeroase schimbări în echipa matinalului.

Timp de cinci luni, Lora a fost cea care a prezentat emisiunea alături de Gabriel Coveșanu. Vedeta a plecat și ea pentru a se ocupa de proiectele personale.

ADVERTISEMENT

Plecare surpriză din emisiunea Vorbește Lumea. Ce vedetă a părăsit platoul matinalului de la Pro TV

Ana Ionescu a fost partenera de platou a lui Cove săptămâna aceasta, însă astăzi a fost ultima ei zi la Vorbește Lumea. Aceasta a plecat pentru a-i face loc unei noi vedete începând cu săptămâna viitoare.

Sore, Jorge și Cosmina Păsărin au mai trecut „pragul” emisiunii în săptămânile de când a plecat Lora. Ana Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, părăsește și ea „gașca verii” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Abia acum, când începeam să scap de toate emoțiile, mă dați afară. Dar este ok, e ok. Eu vă mulțumesc, mulțumesc echipei din spate și șefei, știe ea. (…)

Le mulțumesc oamenilor ce s-au uitat la noi, ce mi-au trimis gânduri bune, m-au încurajat. Săptămâna viitoare vă salut din Franța”, a declarat Ana Ionescu la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Cove a avut numai cuvinte de laudă pentru cea care i-a fost colegă săptămâna aceasta. Prezentatorul TV a ținut să o încurajeze pe blondină și i-a transmis cuvinte emoționante.

„Rămâi în sufletele noastre. Nu știm niciodată cum drumurile noastre se vor intersecta. A fost o săptămână intensă. Îți mulțumim”, a declarat Gabriel Coveșanu.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tudor de la Fly Project le-a spus colegilor ei să o caute de fiecare dată când au nevoie de ea. „Nu aveți nevoie de o doamnă care să vă ajute de dimineață, să vă aranjeze becurile pe aici? Vin! Să mă chemați că vin!”, le-a spus vedeta.

Matinalul de la Pro TV a avut parte de multe schimbări în doar jumătate de an. De la plecarea Adelei Popescu, Lora l-a ajutat pe Cove în platou, însă a părăsit emisiunea în luna iunie.

Prezentatorul emisiunii s-a schimbat săptămână de săptămână. Viviana Sposub, Theo Rose, Coțofană și Veverița au rămas în continuare alături de Cove.

Adela Popescu va aduce pe lume cel de-al treilea copil zilele următoare. Vedeta are bagajul pregătit și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă băiețelul în brațe.

ADVERTISEMENT