Nicio categorie

Plecarea căpitanului Puyol de la Barcelona, subiectul zilei

Anunţul făcut de Puyol în cursul zilei de marţi privind plecarea sa de la Barcelona în vară, chiar dacă mai are doi ani de contract, este tratat pe larg de principalele publicaţii europene...
05.03.2014 | 09:44

Anunţul făcut de Puyol în cursul zilei de marţi privind plecarea sa de la Barcelona în vară, chiar dacă mai are doi ani de contract, este tratat pe larg de principalele publicaţii europene care, de asemenea, alocă un amplu spaţiu şi meciurilor amicale care preced Cupa Mondială din această vară.

Puyol se desparte de Barcelona

Marca, cotidianul de casă al lui Real Madrid, alocă un spaţiu important partajului dintre FC Barcelona şi căpitanul ei legendar, Carles Puzol, care se va produce în vară. Ajuns la aproape 36 de ani, fundaşul a decis să se despartă în vară de catalani, chiar dacă mai avea doi ani de contract, din cauza problemelor medicale, urmînd, foarte probabil să meargă să joace în SUA sau Qatar. De asemenea, se vorbeşte şi despre cel mai tare amical al zilei, Spania – Italia, o reeditare a finalei EURO 2012.

marca 05.03

Prandelli nu mai vrea polemică

Subiectul “Puyol”, la pachet cu partida amicală de miercuri seară este tratat pe larg şi în Gazzetta dello Sport. Principala ştire ce apare pe publicaţia italiană este legată de conferinţa de presă susţinută înaintea partidei de selecţionerul Cesare Prandelli şi în care acesta solicită încetarea polemicilor din jurul echipei Italiei despre care s-a scris că nu este susţinută de suporteri aşa cum ar trebui, mai ales la partidele amicale.

gazzetta 05.03

Probleme cu justiţia pentru Ecclestone

Bernie Ecclestone, cel mai influent şi controversat personaj din Formula 1 nu scapă de probleme la 83 de ani. Bild publică un material legat de un proces pe care magnatul britanic îl are, dar pe care l-ar fi putut evita în anumite condiţii financiare. În plus, publicaţia germană abordează şi meciul pe care selecţionata “Panzerelor” îl are împotriva uneia dintre cele mai în formă reprezentative ale momentului, cea din statul Chile.

bild 05.03

Deschamps şi Lloris vorbesc despre Framţa – Olanda

L’Equipe deschide prima pagină cu conferinţa de presă dinaintea partidei amicale Franţa – Olanda. Participanţi au fost selecţionerul Didier Deschamps şi portarul Hugo Lloris, care au discutat despre întreg programul pe care Franţa îl are înaintea Cupei Mondiale, dar şi despre şansele echipei la turneul final din Brazilia.

lequipe 05.03

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri