Life

Plecarea Irishei de la Survivor România a stârnit revoltă. Fanii au lansat acuzații grave despre emisiune

10.05.2021 | 20:19
Plecarea Irishei de la Survivor Romania a starnit revolta Fanii au lansat acuzatii grave despre emisiune
ADVERTISEMENT

Plecarea Irishei de la Survivor România a stârnit revoltă în rândul celor care urmăresc încă de la început competiția sportivă de la Kanal D. Fanii au lansat acuzații grave despre producătorii reality show-ului. 

Internauții sunt de părere că Faimoasa a avut aceeași soartă ca Ana Porgras pentru că nu merita să iasă din concurs atât de repede, asta pentru că aducea destul de multe puncte echipe. Concurenta a plecat acasă când se aștepta cel mai puțin.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt de părere că participanta de la Kanal D a fost „sacrificată” pentru rating sau pentru a echilibra balanța în rândul echipei roșii. Totodată, fanii emisiunii cred că voturile sunt măsluite pentru că Irisha nu merita să fie eliminată de la Survivor România.

Irisha, mărul discordiei de la Survivor România. Ce a stârnit eliminarea ei

„Păcat, oamenii cu verticalitate pleacă repede pentru că nu acceptă mascarada de dragul show-ului”, „Nu are cum Bogdan să aibă mai multe puncte decât Irisha”, „Au sacrificat-o probabil în favoarea celor de la Războinici. Cred că au vrut să echilibreze balanța”. 

ADVERTISEMENT

„Dacă nu m-am convins 100% când a ieșit Ana ca emisiunea e fake, sigur m-am convins acum”, „Fata asta a avut mult mai multe voturi decât Bogdan! Kanal D halal de producție! Nici nu arătați voturile!”, „Producția elimină pe cine vrea!”.

„Dacă și Bogdan avea mai multe voturi… vă bateți joc de banii telespectatorilor”, „Făcătură!” sau „Mai nou se dau afară cei care aduc puncte”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Faimoasa, pe numele ei adevărat Irina Ceban, s-a arătat dezamăgită de eliminarea de la Survivor România. Concurenta a mărturisit că mai avea multe de demonstrat în teren, dar din păcate nu s-a adaptat din punct de vedere social.

Fosta participantă de la „Bravo, ai stil!” s-a bucurat de experiența vieții ei, mărturisind că nu-i vine să creadă că a putut să supraviețuiască în junglă, printre insecte și reptile.

ADVERTISEMENT

Irisha a ținut să le mulțumească tuturor colegilor ei, deși a avut mai multe conflicte de-a lungul competiției. Faimoasa s-a certat încă din primele zile cu Vera Miron, iar ulterior a intrat în dispute aprinse cu Sebastian Chitoșcă și Zanni.

ADVERTISEMENT