Fotbal international

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona, subiect de ironii pe rețelele de socializare! Sepsi OSK, propunere de transfer pentru argentinian

26.08.2020 | 16:05
Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona subiect de ironii pe retelele de socializare Sepsi OSK propunere de transfer pentru argentinian
ADVERTISEMENT

Posibila plecare a superstarului Lionel Messi de la FC Barcelona a devenit subiect de ironii pe rețelele de socializare.

Mai multe echipe din diferite sporturi au reacționat la dezvăluirea că argentinianul vrea să plece liber de contract de pe Camp Nou și că i-a notificat de acest lucru pe conducătorii catalani printr-un fax.

ADVERTISEMENT

Suporterii Barcelonei s-au adunat în număr mare în fața sediului clubului marți seară și au cerut demisia președintelui Jossep Maria Bartomeu, pe care îl consideră principalul vinovat de decizia luată de Messi.


UPDATE, 26 august, ora 16:52 / Singurul club din România care a marjat la glumele cu un transfer al lui Lionel Messi este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

”Dacă vrei și tu, noi de așteptăm cu drag”, este mesajul postat pe site-ul oficial al grupării covăsnene.

#csakazosk ✅Mi szívesen látunk, ha te is úgy gondolod!✅Dacă vrei și tu, noi te așteptăm cu drag!

Posted by Sepsi OSK on Wednesday, August 26, 2020


Ironii pe seama posibilei plecări a lui Lionel Messi de la Barcelona

Iminenta plecare a lui Lionel Messi de la FC Barcelona a stârnit vâlvă în lumea fotbalului, dar a și stârnit multe ironii. Astfel, mai multe echipe au postat pe rețelele de socializare diferite mesaje haioase prin care anunță că-l vor sau nu pe argentinian.

ADVERTISEMENT

Clubul belgian KV Kortrijk a anunţat că a obţinut deja semnătura internaţionalului argentinian în vârstă de 33 de ani, ”prin fax”, ironizând astfel modul prin care Leo Messi a ținut să-i anunțe pe șefii Barcelonei că vrea să plece.

Esteghlal Teheran, club de fotbal din Iran, nu îl doreşte pe starul argentinian, deoarece are nevoie de un portar. ”Ar fi un bun transfer, dar prioritatea noastră este un portar”, au scris administratorii contului de Twitter al vicecampioanei Iranului.

ADVERTISEMENT

Leo Messi nu are loc nici la echipa de baschet Minnesota Timberwolves din NBA, care anunță că triccoul numărul 10 este deja acontat. În schimb, ”lupii” îl îndrumă la formaţia de fotbal din acelaşi oraş, Minnesota United FC.

În schimb, starul argentinian este dorit la echipa de MotoGP Repsol Honda, care a și postat o fotografie cu el în costumul de concurs. O altă formație din NBA, Chicago Bulls, a postat o fotografie cu Messi care ține în mâini tricoul oficial cu numărul 10 al ”taurilor” pe care este scris numele său.

Presa spaniolă a publicat care ar fi cele cinci motive care au provocat ruptura dintre Lionel Messi şi Barcelona și a anunțat că Manchester City este favorită să-l transfere pe argentinian, în ciuda faptului că pe fir se mai află Manchester United și Inter Milano.

ADVERTISEMENT