Fotbal intern

Plecări în masă de la Concordia Chiajna. “Rămânem cu 5 fotbalişti şi aducem alţii!” Ce se întâmplă cu Dorinel Munteanu

23.12.2018 | 17:50
Fază de joc din meciul Sepsi OSK - Concordia Chiajna. Se anunţă plecări în masă de la gruparea antrenată de Dorinel Munteanu

Se pregătesc plecări în masă de la Concordia Chiajna în perioada de mercato din această iarnă. După ce Gabi Matei a explodat la finalul ultimului meci din anul 2018 şi şi-a cerut banii, Cristi Tănase, preşedintele clubului din Ilfov, a anunţat restructurări serioase.

Oficialul echipei Concordia Chiajna susţine că va discuta cu jucătorii lui Dorinel Munteanu pentru a vedea ce îşi doresc şi se aşteaptă ca mulţi dintre ei să plece în perioada de mercato din această iarnă. Mai mult, Cristi Tănase dă asigurări că antrenorul va rămâne pe banca tehnică şi pentru 2019.

Plecări în masă de la Concordia Chiajna în această iarnă

“Eu cred că s-a făcut deja prea mult tam-tamp. Vom discuta cu fiecare jucător în paret şi se vor rezolva toate problemele, atât sportive, cât şi financiare. Am să văd ce se poate face ca să blocăm plățile de săptămâna trecută către anumiți jucători care au probleme de comportament. Știe toată lumea că la Chiajna s-au rezolvat mereu problemele civilizat.

Mergem mai departe, ne regrupăm, schimbăm strategia și ne salvăm de la retrogradare. Cât despre jucătorii anonimi care spun vrute și nevrute, se vor găsi soluții civilizate să plece, dacă asta doresc. Mereu am procedat cu eleganță la Chiajna. Așa va fi și acum. Poate așa vom realiza de ce an de an nu am reușit ce scrie în contractele anumitor jucători în dreptul bonusurilor de performanță. Lângă noi vor rămâne doar cei care țin cu adevărat la clubul acesta”, a spus Cristian Tănase, preşedintele echipei Concordia Chiajna, conform Gsp.

…despre plecările de la Concordia Chiajna: “Vom analiza. Chiar dacă rămân cinci, șase sau zece fotbaliști în lot, sunt alții dornici să vină în “dezastrul” de care vorbesc “anonimii”. Anonimi cu adevărat au fost la partea sportivă. Ne e și rușine să ne uităm la clasament.”

…despre Dorinel Munteanu: “Rămâne la Concordia Chiajna!”

Dorinel Munteanu îi salută pe fani la finalul meciului Sepsi OSK – Concordia Chiajna
  • 17 puncte a adunat Concordia Chiajna în 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019
  • 4 victorii, 5 remize şi 12 înfrângeri au ilfovenii în primele 21 etape din sezonul 2018 – 2019