Fotbal intern

Plecări în masă de la un club din Liga 1 Betano! 13 jucători sunt out în vară

29.05.2019 | 12:10
Plecari in masa de la un club din Liga 1 Betano 13 jucatori sunt out in vara

Plecări în masă de la Poli Iași, club din Liga 1 Betano, în această vară. Formația din Copou este pregătită să se despartă de 13 jucători la finalul play-out-ului din sezonul 2018 – 2019, anunță prosport.ro. Moldovenii sunt hotărâți să se despartă de jucătorii care nu au dat randament, dar și de cei care au impresionat în această ediție din Liga 1 Betano.

Plecări în masă de la un club din Liga 1 Betano

Pe lângă fotbaliștii care nu au dat randament în sezonul 2018 – 2019, FC Poli Iași ar putea să se despartă și de mai mulți jucători de bază. Sin, Qaka, Sanoh sau Nascimento se află pe listă. Primii doi au fost acontați de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și au șanse mari să ajungă la formația care a terminat pe ultimul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano. De partea cealaltă Moussa Sanoh s-a înțeles deja cu Gaz Metan Mediaș, iar Filipe Nascimento va reveni la Levski Sofia.

Totodată, Florin Gardoș și Andrei Burlacu nu vor mai continua la FC Poli Iași. Cei doi fotbaliști au fost cedați sub formă de împrumut de Universitatea Craiova la formația din Copou până în această vară și vor reveni în Bănie. Pe lista posibilelor plecări se mai află Mihăescu, Gallego, Patrick Petre, Rus, Garros și Enoh, jucători care nu au confirmat.

Florin Gardoș în meciul Concordia - Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Gardoș în meciul Concordia – Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu

Ionuț Cioinac, conflict cu Ambrosie

Nici Ionuț Cioinac nu are șanse mari să rămână la Poli Iași și pentru sezonul 2019 – 2020. Deși mai are un an contract cu formația din Copou, jucătorul a intrat într-un conflict direct cu Adrian Ambrosie, președintele executiv al lui Poli Iași, iar moldovenii ar putea să îi rezilieze înțelegerea în această vară.

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului Ligii 1 Betano din sezonul 2018 – 2019, Poli Iași se află pe locul 4, cu 31 de puncte, la 10 în spatele celor de la FC Botoșani, echipă care ocupă poziția a 3-a. Moldovenii vor juca ultimul meci pe teren propriu cu FC Botoșani, vineri, 31 mai, de la ora 18.00.