Sport

Plecări pe bandă rulantă de la FCSB. Un fotbalist a reacționat vehement când i s-a propus să joace la echipa a doua. Exclusiv

Bogdan Rusu își ia adio după numai patru luni de la FCSB. Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, atacantul nu vrea să mai continue sub nicio formă la gruparea roș-albastră.
05.01.2023 | 21:25
Plecari pe banda rulanta de la FCSB Un fotbalist a reactionat vehement cand i sa propus sa joace la echipa a doua Exclusiv
Plecări pe bandă rulantă de la FCSB. Un fotbalist a reacționat vehement când i s-a propus să joace la echipa a doua. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu (32 de ani) a sosit la FCSB în vara lui 2022, dar aventura sa în tricoul roș-albastru se încheie după numai patru luni. Atacantul, în schimbul căruia Gigi Becali a plătit 200 de mii de euro pentru a-l transfera de la CS Mioveni, a intrat în dizgrația patronului după ce n-a reușit mai mult de două assist-uri în această jumătate de an.

Bogdan Rusu, următorul fotbalist care își va rezilia contractul cu FCSB

Joi, 5 ianuarie, FCSB s-a reunit înaintea cantonamentului din Antalya, acolo unde conducerea roș-albaștrilor a hotărât să nu îi pe Bogdan Rusu, Răzvan Ducan, Rachid Bouhenna, Marco Dulca și Radu Boboc. Ultimii doi și-au reziliat deja contractele cu vicecampioana României, iar următorul pe listă este fostul atacant al Mioveniului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Rusu va pleca în mod cert de la FCSB în această iarnă, chiar dacă opțiunile sale sunt limitate. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani nu va mai putea juca în acest sezon decât la gruparea argeșeană sau la o echipă din străinătate care nu a început campionatul încă.

La fel ca și ceilalți jucători exilați de Gigi Becali, Bogdan Rusu avea opțiunea să rămână la FCSB până în vară, atunci când îi expiră contractul, dar să joace la echipa secundă a clubului, care evoluează în Liga 3, formație aflată pe penultimul loc din Seria 4.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, vârful brașovean nici nu a vrut să ia în calcul această variantă și chiar s-a simțit ofensat când a auzit propunerea de a evolua pentru FCSB II. Așadar, este doar o chestiune de timp până când Rusu va rămâne liber de contract, chiar dacă riscă să nu mai joace fotbal până la vară.

Atacantul, dezamăgit după ultima sa prestație în tricoul roș-albastru

FANATIK a aflat în exclusivitate și faptul că Bogdan Rusu este extrem de dezamăgit de modul în care a fost tratat în ultima perioadă petrecută la FCSB.

ADVERTISEMENT

Deși a venit cu speranțe și ambiții mari la vicecampioana României și a pus umărul la calificarea echipei în grupele Conference League, prima într-o competiție europeană după cinci ani de secetă, experimentatul atacant n-a mai jucat aproape deloc după transferurile lui Andrea Compagno și Billel Omrani.

Chiar dacă a fost prezent pe teren la ultimul meci jucat de FCSB în 2022, pe 19 decembrie, la victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, site-ul nostru a aflat că lui Rusu nu i-a plăcut cum s-au comportat roș-albaștrii înaintea acelui joc.

ADVERTISEMENT

Inițial, atacantului i s-a transmis că poate merge acasă deoarece nu intră în calcule pentru partida cu moldovenii, ca apoi să fie rechemat pe ultima sută de metri sub comanda lui Pintilii. Până la confruntarea de pe Național Arena, Rusu nu mai jucase la FCSB din 8 decembrie 2022, când roș-albaștrii au câștigat în Cupa României, scor 2-0, la Botoșani.

  • 13 meciuri și 2 pase de gol a reușit Bogdan Rusu în cele patru luni pe care le-a petrecut la FCSB
  • 400 de mii de euro este cota de piață a atacantului, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT