Sport

Plecări pe bandă rulantă la Universitatea Craiova! Oltenii s-au despărțit de unul dintre cei mai titrați jucători: „Îi dorim mult succes”

Continuă plecările la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene. Oltenii au anunțat că Valerică Găman s-a despărțit de formația din Bănie.
31.05.2023 | 12:32
Plecari pe banda rulanta la Universitatea Craiova Oltenii sau despartit de unul dintre cei mai titrati jucatori Ii dorim mult succes
Plecări pe bandă rulantă la Universitatea Craiova! Oltenii s-au despărțit oficial de Valerică Găman: „Îi dorim mult succes în continuare”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru ia măsuri la Universitatea Craiova după ratarea obiectivelor din sezonul 2022-2023, iar oltenii au anunțat a treia despărțire din Bănie. După Rivaldinho și Bogdan Mitrea, Valerică Găman a părăsit trupa lui Eugen Neagoe.

Plecări pe bandă rulantă la Universitatea Craiova! Oltenii s-au despărțit oficial de Valerică Găman

Universitatea Craiova a ratat a șaptea calificare consecutivă în cupele europene, iar oltenii au pregătit măsuri drastice după neîndeplinirea obiectivului. După Bogdan Mitrea, Valerică Găman și-a luat adio de la formația din Bănie la sfârșitul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, olteanul se desparte de formația din Bănie după doi ani în tricoul „alb-albastru” la revenirea în orașul său natal. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Universitatea Craiova a vrut să se despartă de veteranul de 34 de ani în iarnă, însă Valerică Găman a refuzat ofertele finanțatorului.

Înțelegerea dintre Universitatea Craiova și Valerică Găman a ajuns la sfârșit în această vară, iar oltenii au decis să nu îi prelungească contractul. Veteranul „alb-albaștrilor” a evoluat în 14 meciuri pentru formația din Bănie, însă fundașul a prins destul de rar minute în tricoul „juveților” în partea a doua a campionatului.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Mulțumim, Valerică Găman! Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în postarea Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.

Ce urmează pentru Valerică Găman? Afacerea pe care și-a construit-o împreună cu frații săi

Valerică Găman are venitul asigurat după retragerea din fotbal, deoarece stoperul de 33 de ani are deja o afacere în Craiova. Business-ul fundașului  în care sunt implicați și cei doi frați ai săi îl ține pe fostul jucător de la FCSB, Astra Giurgiu și FC U Craiova 1948 aproape de Bănie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în exclusivitate despre afacerea în imobiliare a fraților Găman din Craiova. Valerică și George, arbitru în SuperLigă, sunt ajutați de fratele lor mijlociu, Irinel, care se ocupă în mare parte de reședințele construite în apropierea stadionului „Ion Oblemenco”.

„Ecaterina Residence” este proiectul deja finalizat al fraților Găman în Craiova, iar prețurile sar peste 100.000 de euro. Un apartament de trei camere cu 91 de mp utili în blocul construit lângă arena din Bănie a ajuns la prețul de 110.000 de euro în blocurile construite de Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a scris în exclusivitate că Valerică Găman le-a spus apropiaților că se gândește la retragere după experiența de la Universitatea Craiova. Astfel, fundașul ar urma să rămanâ în Bănie pentru a se ocupa de afacerea imobiliară împreună cu fratele său.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT